Amik vannak, azok azért vannak, mert a régi hiányos orvostudományt akarták kisegíteni. Nem függ össze a magzat nemével se a has helyzete, se az ételek, amiket megeszünk. És aki vegyes ikreket vár? Azokra érdekes mód egyik sem jön be. Mert nincs mire alapozni.
2021. dec. 3. 06:49
2/8 anonim válasza:
A kínai naptár meg. A fogantatás nem a dugáskor van, hanem kb 3 nap, amíg a hímivarsejt egyesül a petesejttel. Aki figyelt bioszórán nyolcadikban, tusja, hogy nem lehet a fogantatás hajszálpontos idejét meghatározni, így a naptárt is felesleges böngészni.
2021. dec. 3. 06:51
3/8 anonim válasza:
*tudja
2021. dec. 3. 06:51
4/8 anonim válasza:
Ha sok a savad, hajasbaba lesz (úristen hányszor hallottam ezt a mondatot)
2021. dec. 3. 09:08
5/8 anonim válasza:
#4 nekem 5 hetesen már volt savam, pedig akkor az embriónak nemhogy haja, de még végtagjai sincsenek... nagy fasság ez, na.
2021. dec. 3. 09:10
6/8 A kérdező kommentje:
Ilyen érdekel, mint amit a 4-es ír.
Szerencsére meg tudom különböztetni a babonát a tudománytól...
2021. dec. 3. 09:12
7/8 anonim válasza:
Ha megkívánsz valamit és nem eszel, meg fog látszódni a babán. WTF?
Ha megijedsz valamitől és hozzáérsz a testedhez, az meg fog látszódni a babán. Pl megijedsz egy egértől és hozzáérsz pl a lábadhoz, akkor egér alakú folt, anyajegy lesz a gyerek lábán. Állítólag vannak megtörtént esetek.
2021. dec. 3. 09:24
8/8 anonim válasza:
4es vagyok.... Nem tudom miért lettem lepontozva, egy szóval sem mondtam hogy hiszek ilyenekben 🤷♀️🤦♀️
Jajj amit még hallottam és "imádom" hogy ha beütöd a hasad terhesség alatt, az latszodni fog a babán... pl lesz egy folt a fején... A szebbik mendemonda hogy még ajtó alakú is lesz a folt 🤦♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!