Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amióta megtudtad hogy lányom...

Amióta megtudtad hogy lányom lesz, kevésbé szeretem őt terhesség alatt. Nincsenek rossz érzéseim, csak nem foglalkozok annyit vele,nem gondolok rá, nem beszélek hozzá úgy nincsenek érzelmi szálak. Ez baj? Meg fogja érezni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 1. 07:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%

Hat kérdező .. hidd el ha már egy vetelesen túl lennel, akkor annyit kívánnák, hogy bárcsak egészséges legyen, a neme meg tok mindegy.

Én nagyon lányt szerettem volna, kijelentettem ha fiú akkor csalódott leszek, hat 11 hetesen el is vetéltem, és őszinte leszek megérdemeltem. Mindegy mi, ő a te és a férjed gyereke, a véred. Orulj neki, hogy van, és meg fog születni, mert sok nő nem kaphatja meg ezt az örömöt.

2021. dec. 1. 13:28
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező veled semmibaj nincs,nagyon jó anya leszel. Hormonok és a terhesség csinálja veled ezt,nagyon sok sorstársad van a világba ezekkel a problémákkal. Ha megszületik a baba, bele szeretsz és örülsz a nemének. nekem 1 női ismerösöm volt úgy várandosan a harmadik babával,hogy 2 lány után lehetne kisfia. Ultrahangon kiderült,hogy fiúból lány les.később a nő elfogadta és imádja,mind a 3 lányát,bár 1 fiúnak örült volna.
2021. dec. 1. 15:12
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

Mikor a második terhességem alatt megmondta a doki, hogy lány, annyira csalódott voltam, hogy sírva jöttem ki az UH-rol.

Aztán persze szerelem volt első látásra, igazi bújós kiscica a mai napig. Én nem vagyok nőies nő, inkább farmer, póló, sportcipő tipus, de a lanyomra minden flitteres csillivili szart ráaggatok 😁

2021. dec. 1. 20:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, változott a helyzet a baba születése után? Ugyanebben a helyzetben vagyok most én is, csak én azt nem tudom megemészteni,hogy fiú lesz és nem lány.
márc. 21. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!