Pánikbeteg kismamák?
Sziasztok! Nagyjából le irom a történetem.
2019-ben diagnosztizálták nálam a pánikbetegséget. Már van 3 kisfiam. Jártam pszichiáterhez, pszichológushoz, de miota kisbababát várok csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.
15hetes kismama vagyok.
Rengeteg szak orvost meg kérdeztem, frontint szedek napi 3x0.5 van fel írva, de természetesen csak akkor veszem be ha nagyon muszály.
Nos a gondom az lenne. Eddig el voltam, jártam dolgozni stb.
Miota meg mozdult a pici, ujra fel erösödtek a pánik rohamok. Nem tudom hogy a hormonok közre játszhatnak e.
Az lenne a kérdésem, aki pánikbetegen lett kismama le tudta gyözni? Ha igen hogyan?
Vagy hogyan tudnék könnyíteni a rohamon??
Hozzá teszem rengetek gyakorlatot tanultam a pszichologustol de valamiért nekem azok nem használnak.
Már mostmár elegem van, nem szeretném magam gyógyszerrel tömni.
Negatív kommentelök kérem ne írjanak.
Kedves Kérdező, én nem vagyok pánikbeteg (bár az epis rohamaim egészen hasonlatosak lehetnek), na mindegy, nem saját tapasztalat, hanem a játszótéren mesélte nekem egy pánikbeteg anyuka, hogyan szabadult meg attól a szartól. EFT, valami áltudomány állítólag ez a kopogtatásos módszer...de mivel ártani nem árthat, esetleg olvass utána.
Ő nagyon dicsérte, pedig az elején szkeptikusan állt hozzá.
Szorítok!!!!! 😊😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!