Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánikbeteg kismamák?

Pánikbeteg kismamák?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyjából le irom a történetem.

2019-ben diagnosztizálták nálam a pánikbetegséget. Már van 3 kisfiam. Jártam pszichiáterhez, pszichológushoz, de miota kisbababát várok csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.

15hetes kismama vagyok.

Rengeteg szak orvost meg kérdeztem, frontint szedek napi 3x0.5 van fel írva, de természetesen csak akkor veszem be ha nagyon muszály.

Nos a gondom az lenne. Eddig el voltam, jártam dolgozni stb.

Miota meg mozdult a pici, ujra fel erösödtek a pánik rohamok. Nem tudom hogy a hormonok közre játszhatnak e.

Az lenne a kérdésem, aki pánikbetegen lett kismama le tudta gyözni? Ha igen hogyan?

Vagy hogyan tudnék könnyíteni a rohamon??

Hozzá teszem rengetek gyakorlatot tanultam a pszichologustol de valamiért nekem azok nem használnak.

Már mostmár elegem van, nem szeretném magam gyógyszerrel tömni.

Negatív kommentelök kérem ne írjanak.

2021. nov. 21. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező, én nem vagyok pánikbeteg (bár az epis rohamaim egészen hasonlatosak lehetnek), na mindegy, nem saját tapasztalat, hanem a játszótéren mesélte nekem egy pánikbeteg anyuka, hogyan szabadult meg attól a szartól. EFT, valami áltudomány állítólag ez a kopogtatásos módszer...de mivel ártani nem árthat, esetleg olvass utána.

Ő nagyon dicsérte, pedig az elején szkeptikusan állt hozzá.

Szorítok!!!!! 😊😉

2021. dec. 14. 16:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked is meg meg ki tartást és jobbulást 🤗🤗
2021. dec. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!