Hogy lehet túlélni, ha az egész terhesség alatt feküdni kell?
Nagyon aktív vagyok, számomra elképzelhetetlen hogy egy teljesen napot ágyban feküdjek, nemhogy hónapokat. Engem a sorozatok, könyvek nem kötnek le hosszútávon, ráadásul a munkám is olyan, hogy nem tudom laptopon elintézni.
Pedig sajnos valószínűleg veszélyeztetett terhesnek fognak nyilvánítani, én meg már előre félek. Ti hogy bírtátok ki?
Volt kolléganőm Párizsban él, és tavaly szült.
Egy kommentben írta a terhes képe alá, hogy végig feküdnie kellett, de legalább bepótolta a sorozatokat.
Szóval külföldön is fektetnek még.
Hatos és a további lepontozott kommentek tulaja. Én egyetértek veled, szintén így tudom, de sokan imádnak fetrengeni és/vagy félnek mert az orvosuk teledumálta a fejüket ezzel. Az ágyban döglés pedig nem javít egyik rettegett terhességi szövődményen sem, de legalább tényleg ott a trombózis kockázat és jól eltunyulnak.
21: Svájcban megnépszavazták a homeopátiát is, akarja a nép, pedig tudományosan oltári nagy marhaság. A bezzegnyugaton is vannak kóklerek...
"Max nem hasznal,de artani nem art."
Csak oldalakon keresztül sorolja a negatív hatásait, mint pl. trombóziskockázat jelentős fokozódása, csontvesztés, kisebb születési súly, depresszió stb.
De szerinterm itt lezárom. Nem hiszem, hogy érdemes olyan emberekkel vitatkozni, akik arra sem képesek, hogy a belinkelt cikkeket átolvassák.
De sajnálom, hogy itt nem lehet kikapcsolni a hozzászólásokat...
Nem az volt a kérdés, hogy te egyetértesz e a fektetéssel (mégha egyet is értenek), hanem kismamák válaszát várom tapasztalattal.
Írj ki egy új kérdést, vagy küld el a családnak a cikkeket üzenetben, de itt felesleges erről papolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!