Terhességem 8. hetében tegnap este spontán elvetéltem. Előtte minden rendben volt, dobogott a szíve, növekedett. Mitől lehetett ez, hogy lehet ezt túlélni?
nekem idén február 14-én volt szintén egy spontán, én is 8 hetes voltam.
nekem is mindenki azt mondta, hogy biztos beteg volt, de én mondjuk dolgoztam is fizikai munkát, nem nehezet, csak egész nap állni szaladgálni szóval én arra tippelek az én bajomat a munka okozta.
most 12 hetes vagyok és 6 hetes koromtól itthon vagyok, gyogyszereket kaptam az elején,pihenek sokat ugy néz ki rendben van, de nem bizom el magam.
egyébkén azt is hallottam az első terhességeknél (nekem az volt)az is előfordulhat, hogy a szervezet nem tud alkalmazkodni és ezért kilök mindent amit nem tud hova tenni. én 3 teljes hónapot és a 4. honap mensijét vártam meg és ujra próbálkoztunk. juni 17 körül már meg is fogant.teljesen átérzem a helyzetedet, támaszkodj a családodra az nagy erőt tud adni.
kitartás!!!
lesz babátok és csoda szép lesz!
12 hetes kismama.
Anyukám azt mondta, hogy a természet nem hagyja ott azt ami beteg, kiveti.Ő eredetileg szülésznő és most nőgyógyász mellett asszisztens.Tehát jól tudja.
Együttérzek veletek mélységesen.Kitertás és hidd el hamarosan anyuka leszel csak bízz benne!egy 7 hetes kismama
az utolsó válaszoló vagyok, (február 14-es)
nekem alig fájt enyhe mensis görcseim voltak és alig-alig véreztem, csináltak nekem is tisztitást du. és estére haza is mehettem, utána sem véreztem csak picit.
mindenféleképpen lásson orvos!!!
Természetes szelekció.
A méh v.mely rendellenessége,gyulladás,dohányzás,fertőzés,láz,trauma,cukorbaj,vérszegénység,sperma eredetű,kromoszóma rendellenesség,gyógyszerek,oltás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!