Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bizakodhatok terhességben?

Bizakodhatok terhességben?

Figyelt kérdés

Meg jött a menstruacióm, nem úgy mint szokott, kb. 4 napig tartott, aztán kezdődtek a rosszullétek, hányinger, hasszurkálás, csináltam egy tesztet és pozitív lett.

Lehet baba? Itt a teszt: [link]

2021. nov. 18. 19:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem álpozitív, de lehetett kémiai terhesség is. Nekem egyik alkalommal, amikor ilyen halvány volt, akkor az volt. (Felesleges megszerkeszteni a képet, látszott az elsőn is, hogy van ott valami csík.) 1-2 nap múlva meglátod. Ha továbbra sem lesz menstruációd, és a teszt is negatív, azért keress fel egy nőgyógyászt, hogy megnézze maradt-e vissza valami. (Meg akkor is persze ha bármi ijesztő panaszod van!) Ha erősödik a csík, akkor meg kezdhetünk örülni. Drukk.
2021. nov. 19. 15:58
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ☺️
2021. nov. 19. 16:02
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem babát vársz.🙂 Nekem is halvány volt a 2. csík, de attól már terhes voltam. Én a menstruáció elmaradása előtt teszteltem (annyira szúrt a hasam a beágyazódás miatt, hogy azt hittem vakbélgyuszim van, szóval a kórházba menetel előtt elvégeztem a tesztet).

A kórházban megnézték talán a HCG-t a véremből és mondták, hogy jelenleg terhes vagyok, de ne éljem bele magam, mert még a menstruáció "kilökheti" a bennem növekvő életet. Szerencsére nem így lett és kívánom, hogy neked se így legyen!

Amúgy az nagyon jó jel a mentruáció ellenére (én úgy tudom ez is lehet normális ilyenkor még), hogy vannak rendes terhes tüneteid, szóval bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.

Írj, majd hogyan alakult, addig is jó egészséget kívánok!🙃

2021. nov. 20. 00:11
 24/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!☺️
2021. nov. 20. 11:26
 25/33 anonim ***** válasza:
Én azt mondom holnap után csinálj még egy tesztet.
2021. nov. 20. 13:49
 26/33 A kérdező kommentje:
Csinálok mindenképp!
2021. nov. 20. 13:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Na mi újság kérdező? :)
2021. nov. 21. 19:37
 28/33 A kérdező kommentje:
Holnap reggel csinálom majd a tesztet :)
2021. nov. 21. 19:41
 29/33 anonim ***** válasza:

Lélekben veled vagyok, szorítok és izgulok!!! Remélem ott virít majd a 2 csík!🤗

23-as voltam.

2021. nov. 21. 21:57
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊 én is nagyon remelem, majd jelzek hogy mi lett!
2021. nov. 21. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!