Bizakodhatok terhességben?
Meg jött a menstruacióm, nem úgy mint szokott, kb. 4 napig tartott, aztán kezdődtek a rosszullétek, hányinger, hasszurkálás, csináltam egy tesztet és pozitív lett.
Lehet baba? Itt a teszt: [link]
Szerintem babát vársz.🙂 Nekem is halvány volt a 2. csík, de attól már terhes voltam. Én a menstruáció elmaradása előtt teszteltem (annyira szúrt a hasam a beágyazódás miatt, hogy azt hittem vakbélgyuszim van, szóval a kórházba menetel előtt elvégeztem a tesztet).
A kórházban megnézték talán a HCG-t a véremből és mondták, hogy jelenleg terhes vagyok, de ne éljem bele magam, mert még a menstruáció "kilökheti" a bennem növekvő életet. Szerencsére nem így lett és kívánom, hogy neked se így legyen!
Amúgy az nagyon jó jel a mentruáció ellenére (én úgy tudom ez is lehet normális ilyenkor még), hogy vannak rendes terhes tüneteid, szóval bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.
Írj, majd hogyan alakult, addig is jó egészséget kívánok!🙃
Lélekben veled vagyok, szorítok és izgulok!!! Remélem ott virít majd a 2 csík!🤗
23-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!