Bizakodhatok terhességben?
Figyelt kérdés
Meg jött a menstruacióm, nem úgy mint szokott, kb. 4 napig tartott, aztán kezdődtek a rosszullétek, hányinger, hasszurkálás, csináltam egy tesztet és pozitív lett.
Lehet baba? Itt a teszt: [link]
2021. nov. 18. 19:06
12/33 A kérdező kommentje:
Csináltam meg egyet ma reggel az negatív lett :( mitől lehetett az előző pozitív?
2021. nov. 19. 13:49
13/33 anonim válasza:
Ugyanilyet csináltál? Egyébként sok ilyen tesztet láttam itt, amin volt 2 csík és mégis negatív volt egy másik fajta.
14/33 anonim válasza:
Álnegatív lehet, de álpozitív nem. Várj pár napot, folyamatosan nő a HCG színt ha baba van, utána csinálj még egyet.
15/33 A kérdező kommentje:
Ugyanilyet csináltam :(
2021. nov. 19. 14:24
16/33 A kérdező kommentje:
Tünetek ugyanúgy vannak, hőm is fent..nem értem már 🥺
2021. nov. 19. 14:27
18/33 A kérdező kommentje:
Ilyen teszt lehet álpozitiv? Láttam már olyat akinek az volt, de az csak egy nagyon nagyon halvany épphogy látható csík volt, próbáltam úgy fényképezni hogy jobban látszon..
Nagyon reménykedem benne..
2021. nov. 19. 15:46
19/33 anonim válasza:
Ez egy másik teszt.Nem az első mert a beillesztő kódja más vagy tévedek?
Ez egy pozitív teszt
20/33 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a teszt csak tettem rá fény erőt hogy jobban adja vissza a kép
2021. nov. 19. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!