21/30 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek amúgy mi az értelme?
(De ahogy látom, itt van a pocakfétises kérdező/válaszoló, neki nagyon megy ez a téma. Igaz, Badboy?😄)
22/30 anonim válasza:
Na de amúgy elárulod, hogy terhes-e vagy csak megevett pár rántott húst?
23/30 anonim válasza:
Szerencsétlen asszony, ha terhes ha nem. Biztos nagyon jól esik neki, ha itt leírja ezer ember, hogy kövér , hájas stb...értem én hogy beleegyezett, hogy megkérdezed, ettől függetlenül sajnálom, hogy ennyire nem érzi jól magát a bőrében, hogy idegen emberekkel szavaztatja meg, hogy "kövér -e vagy terhes"
24/30 A kérdező kommentje:
Az illető nem terhes csak kövér.
De a barátnőm és állandóan azt hiszik róla, hogy terhes.
2021. nov. 19. 11:12
25/30 anonim válasza:
Na igen, nem csoda. Az én egyik barátnőm akkor határozta el magát, hogy ideje fogyni, mikor átadták neki a helyet a buszon. Ő csak a hasára hízott főleg, így könnyen és jogosabban nézték állapotosnak. A te barátnőddel meg úgy vannak gondolom, hogy inkább nem kockáztatnak. Hátha terhes is, nem csak kövér. Vannak azért akik elhíznak szépen a terhesség alatt.
26/30 A kérdező kommentje:
Ő is a hasára hizik főleg, karjai vékonyak a lábai is teljesen átlagosak, csak hát a hatalmas pocak.
2021. nov. 19. 11:33
27/30 anonim válasza:
Bocs, de én a linkelt képen nem látok vékony vagy átlagos vastagságú testrészt, de akkor biztos csak rémesen rossz szögből lett fotózva...
28/30 A kérdező kommentje:
Pedig de, teljesen átlagos csak itt a pocak lett úgymond fotózva. Epp elég gond, az aránytalanság hogy sokszor a farmer ami pocakban jó az combon pl lóg.
2021. nov. 19. 11:47
29/30 anonim válasza:
Oké, ha szerinted ez átlagos. Nekem aztán tényleg tök mindegy, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!