Köszönöm a válaszokat. Természetesen beszéltünk erről a genetikussal. Voltaképp minden mondata azzal zárult hogy nem garantálja senki és semmi az elmondottakat.. Nehéz..
2021. nov. 15. 21:03
12/36 anonim válasza:
Nem tartanàm meg
2021. nov. 15. 21:31
13/36 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! 😪
2021. nov. 15. 21:33
14/36 anonim válasza:
Én ezért nem vetetném el, képtelen lennék rá. Ha születésétől fogva kezelik, akkor leszámítva a teherbeesést valószínűleg teljes életet tudna élni. De természetesen a ti dolgotok, akárhogy is döntötök, az úgy lesz jól.
2021. nov. 15. 21:34
15/36 anonim válasza:
Szia! Egy külföldi fórumon olvasgattam nem rég a Turner szindromarol (anno felmerült nálunk). Ott többen is voltak mozaik ts-val akik terhesek voltak. Volt akinel 26 évesen derült ki (tehát semmi külső jegye nem volt).
Nem mondtak neked valamit, milyen sejtvonalakrol van szó? Ultrahangon lattak eltérést?
Amúgy a neten nagyon hiányos infók terjengenek.
Nekem egyébként autista a gyerekem. Én nagyon hálás vagyok hogy nem lehet szűrni és ezért nem kellett ebben döntenem.
Ennyi féle baja lehet, és nem tudja az orvos megmondani, mennyire lesz beteg.
Nem tartanám meg.
2021. nov. 15. 21:54
17/36 anonim válasza:
Én ha 26 évesen tudnám meg, hogy emiatt meddő vagyok... És ráadásul akkor mondanák el, hogy anyám előre tudta... Neked még lehet másik egészséges gyermeked. De a sajátodtól konkrétan a gyermekvállalás lehetőségét vennéd el tudatosan..
2021. nov. 15. 22:17
18/36 anonim válasza:
17!
Olvasd el a 6os választ! Szerinte nem is olyan durva... Hogy a meddőségi kivizsgáláson derül ki.
A fejem fogom, komolyan az ilyen válaszoktól!!
2021. nov. 15. 22:36
19/36 anonim válasza:
Bocs, de nekem a meddőség nem olyan probléma, ami miatt halálra kellene valaki ítélni. Egyrészt nem minden embernek az egyetlen örömforrás az életében a gyerekszülés, másrészt pedig donor petesejttel Turnereseknek is lehet gyereke. Az örökbefogadásról nem is beszélve.
Ennyi erővel nyírja ki magát minden meddő nő...
2021. nov. 15. 22:40
20/36 anonim válasza:
Megtartanám. De azt nem tudom megmondani, hogy te mit tegyél. Mi kislányunknak sokkal súlyosabb betegségei vannak, mégis boldog ő is és mi is. De te lehet, hogy egy ilyen helyzetből mint amiben mi vagyunk, hanyatt-homlok menekülnél. Ezt a döntést neked és az apukának kell meghozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!