Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok és...

24 hetes terhes vagyok és mozaik Turner szindrómás a baba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnapig kaptunk időt dönteni. Rettegek
2021. nov. 15. 20:23
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen beszéltünk erről a genetikussal. Voltaképp minden mondata azzal zárult hogy nem garantálja senki és semmi az elmondottakat.. Nehéz..
2021. nov. 15. 21:03
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
Nem tartanàm meg
2021. nov. 15. 21:31
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! 😪
2021. nov. 15. 21:33
 14/36 anonim ***** válasza:
58%
Én ezért nem vetetném el, képtelen lennék rá. Ha születésétől fogva kezelik, akkor leszámítva a teherbeesést valószínűleg teljes életet tudna élni. De természetesen a ti dolgotok, akárhogy is döntötök, az úgy lesz jól.
2021. nov. 15. 21:34
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

Szia! Egy külföldi fórumon olvasgattam nem rég a Turner szindromarol (anno felmerült nálunk). Ott többen is voltak mozaik ts-val akik terhesek voltak. Volt akinel 26 évesen derült ki (tehát semmi külső jegye nem volt).

Nem mondtak neked valamit, milyen sejtvonalakrol van szó? Ultrahangon lattak eltérést?

Amúgy a neten nagyon hiányos infók terjengenek.

Nekem egyébként autista a gyerekem. Én nagyon hálás vagyok hogy nem lehet szűrni és ezért nem kellett ebben döntenem.

2021. nov. 15. 21:39
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Ennyi féle baja lehet, és nem tudja az orvos megmondani, mennyire lesz beteg.

Nem tartanám meg.

2021. nov. 15. 21:54
 17/36 anonim ***** válasza:
32%
Én ha 26 évesen tudnám meg, hogy emiatt meddő vagyok... És ráadásul akkor mondanák el, hogy anyám előre tudta... Neked még lehet másik egészséges gyermeked. De a sajátodtól konkrétan a gyermekvállalás lehetőségét vennéd el tudatosan..
2021. nov. 15. 22:17
 18/36 anonim ***** válasza:
54%

17!

Olvasd el a 6os választ! Szerinte nem is olyan durva... Hogy a meddőségi kivizsgáláson derül ki.

A fejem fogom, komolyan az ilyen válaszoktól!!

2021. nov. 15. 22:36
 19/36 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, de nekem a meddőség nem olyan probléma, ami miatt halálra kellene valaki ítélni. Egyrészt nem minden embernek az egyetlen örömforrás az életében a gyerekszülés, másrészt pedig donor petesejttel Turnereseknek is lehet gyereke. Az örökbefogadásról nem is beszélve.

Ennyi erővel nyírja ki magát minden meddő nő...

2021. nov. 15. 22:40
 20/36 anonim ***** válasza:
73%
Megtartanám. De azt nem tudom megmondani, hogy te mit tegyél. Mi kislányunknak sokkal súlyosabb betegségei vannak, mégis boldog ő is és mi is. De te lehet, hogy egy ilyen helyzetből mint amiben mi vagyunk, hanyatt-homlok menekülnél. Ezt a döntést neked és az apukának kell meghozni.
2021. nov. 15. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!