24hetes vagyok és ma levágtam a füvet .árthat a babának?...nem fáradtam el....nem kemenyedett be ,a hangtol félhet?
Nem. 9 hónapos terhesen is én nyírtam a dupla telkünket sima fűnyíróval. Semmi baj nem lett, csak elfáradtam.
Ma pedig a kisfiam (aki a pocakomban hallgatta már a fűnyíró hangját) az apjával, igaz ők traktorral :D
Amikor az első gyerkőcöt vártam, költöztünk, összeraktam egy csomó bútort, festettem, gletteltem, pakoltam egész nap. Kis korkülönbséggel jöttek a kicsik, nem tehettem meg, hogy nem emelgetem a nagyokat.
Mégis mi bajod lenne a fűnyírástól? Gyakorlatilag sétálsz fel-alá, csak tolsz magad előtt valamit. 🤣
Akik azt írják, hogy kb házat építettek azoknak mi baja van? Nem volt férfi munkaero, csaladtag, barátok akik nem hagyták volna hogy nagy hassal eroltesd magad? Ilyenkor már illik jobban vigyázni. Mas magyobb gyeremet emlegetni és más festeni stb..
Vagy előre kéne gondolkozni, nem kapkodni.
Kérdező, nyugi de szerintem később ne csinálj ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!