Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes vagyok és ma levágtam...

24hetes vagyok és ma levágtam a füvet .árthat a babának?...nem fáradtam el....nem kemenyedett be ,a hangtol félhet?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 21:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Jajj..
2021. ápr. 28. 21:36
 2/25 A kérdező kommentje:
Muszáj volt a férjemet most műtötték és nincs segitsegem a fű meg hatalmas
2021. ápr. 28. 21:38
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
🤣🤣
2021. ápr. 28. 21:38
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 9 hónapos terhesen is én nyírtam a dupla telkünket sima fűnyíróval. Semmi baj nem lett, csak elfáradtam.

Ma pedig a kisfiam (aki a pocakomban hallgatta már a fűnyíró hangját) az apjával, igaz ők traktorral :D

2021. ápr. 28. 21:39
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem kötik iq-hoz a gyerekvállalást???🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2021. ápr. 28. 21:43
 6/25 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki aggódik? ? Más anyuka meg egy pohár vízzel is csicskaztatja a párját ...az sem jó ..ez sem ha aggódik valaki....miért kell lebunkozni a másikat ? Gondolom mert te mindent tudsz és tökéletes vagy.
2021. ápr. 28. 21:45
 7/25 anonim ***** válasza:
89%

Amikor az első gyerkőcöt vártam, költöztünk, összeraktam egy csomó bútort, festettem, gletteltem, pakoltam egész nap. Kis korkülönbséggel jöttek a kicsik, nem tehettem meg, hogy nem emelgetem a nagyokat.

Mégis mi bajod lenne a fűnyírástól? Gyakorlatilag sétálsz fel-alá, csak tolsz magad előtt valamit. 🤣

2021. ápr. 28. 21:53
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Ne legyél már buta úristen!!!!!!! Hogy a francba ártana neki??? Csak ha épp ésszel gondolkozol tedd fel magadban a kérdést,mielőtt kiírod és rájössz,hogy mekkora ostobaság
2021. ápr. 28. 21:57
 9/25 A kérdező kommentje:
Fukaszaval vágtam....😄
2021. ápr. 28. 22:03
 10/25 anonim ***** válasza:
17%

Akik azt írják, hogy kb házat építettek azoknak mi baja van? Nem volt férfi munkaero, csaladtag, barátok akik nem hagyták volna hogy nagy hassal eroltesd magad? Ilyenkor már illik jobban vigyázni. Mas magyobb gyeremet emlegetni és más festeni stb..

Vagy előre kéne gondolkozni, nem kapkodni.

Kérdező, nyugi de szerintem később ne csinálj ilyeneket.

2021. ápr. 28. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!