Más is keményedett így?
20 hetes vagyok, naponta többször, de főleg este szoktam keménynek érezni a hasam, este kis feszülést is érzek, fájdalom vagy görcs nincs. Van hogy rövid ideig, de van, hogy percekig, negyedórát is eltart. Van, hogy az egész alhasam, van, hogy csak az egyik oldalon (ilyenkor látok ott egy kis pukszlit is). Akkor is van, ha egész nap pihenek.
Dokinál 3 hete már mondtam, nem aggódott nagyon, a magnéziumot emelte, no-spat eddig is szedtem.
Első terhességem, szóval nincs tapasztalatom, nem tudom, ez mennyire gond, vagy hogy minden, amit érzek, keményedés-e, vagy a gyerek ékeli be magát. A mozgást is csak most kezdtem el érezni, mert elöl van a lepényem.
Ha nem változik, úgyis dobok neki egy mailt, mert majdnem 3 hét, mire megint találkoznánk.
Egyébként azt is észrevettem, hogy hanyatt fekve a legaktívabb a lányom, ezek szerint lehet, hogy nem jókedvében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!