Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez megtörténhet, vagy létezik...

Ez megtörténhet, vagy létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Utoljára 10 hetesen voltam vizsgálaton, akkor bizonyosodtam meg, hogy tényleg terhes vagyok. Előtte 3 nappal csináltam egy tesztet és pozitív lett ☺️

Voltam egy közismert "jó nőgyógyásznál" csinált egy ultrahangot, látta, hogy minden rendben van!

A szívverés, méret, gerinc, azt mondta, hogy egy egészséges magzat.

A vizsgálat végén kérdezem, hogy nem kell szedjek valami vitamint? Vagy elmenjek vizsgálatokra?

- rávágja, hogy nem!

Azt mondta, hogy ne vegyek fel túl sok fölösleget!

Most 12 hetes vagyok, nem fogadtam meg a tanácsát, csak aggódók, mert félek, hogy elhalt a magzat, és időpontot kértem egy másik orvostól 🙁

Ha ez is azt fogja mondani, akkor én nem tudom, anyós azt mondta, hogy menjek és kérjek a háziorvostól egy beutalót a kórházba és ott elvégzik a szükséges vizsgálatokat.

Itt le írom, hogy semmi vetélésre utaló jelem nincs!

Sem vérzés, sem görcs- ellenére puffanás, éhség érzet, néha enyhe hányinger.

Ebben a 2 hétben elhalhat a kicsi?

Kicsit sok stressz ér, eleve ideges típus vagyok.

2021. nov. 15. 08:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nekem, hormon problémái voltak elvileg, 2 évig próbálkoztunk és csak most sikerült!

Nem voltam sehol sem, azt gondoltam, hogy megfogadom a nőgyógyász tanácsát.

Holnap megyek a háziorvoshoz.

Nem nem Magyarországon élek!

2021. nov. 15. 09:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Most tulajdonképpen miért is az orvos a szemét (burkoltan ezt írod le), mert te drámázol a konkrét semmin?
2021. nov. 15. 09:31
 13/30 A kérdező kommentje:

Nekem sem tetszik ez a szitu, bennem volt, hogy nem jó ez így, nem normális, hogy az orvos azt mondja, hogy nem kellenek vizsgálatok!

Én miben vagyok hibás?

A nőgyógyász mondta nekem és én megfogadtam amit mondott!

2021. nov. 15. 09:33
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána neten az országod szerinti terhesgondozás /várandósgondozás menetének. Valószínűleg nem ugyanaz, mint Magyarországon...
2021. nov. 15. 09:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élsz Magyarországon itt hiába kérdezel! Nem tudjuk, hogy nálatok mi a protokoll.
2021. nov. 15. 09:35
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 éve próbálkozol sose jutott eszedbe h megnézd miképpen működik adott orszagban egy terhesség/szülés??? Sose jutott eszedbe h vitamint kéne venni h a te szervezetedből ne hiányozzon.

Inkább a gyakorin hisztizel h tuti elhalt a magzat és szar az orvos.

Gondolom a nyelvet se érted. Mókás terhesség lesz jaaa és a gyerekkel is sok probléma lesz amit meg kéne oldani és nem egy orvos fogja megtenni helyetted

2021. nov. 15. 09:43
 17/30 anonim ***** válasza:
29%
Milyen mozgását láttad 10 hetesen az UH-n???
2021. nov. 15. 09:47
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
16, majd kilenc hónapig minden másnap lesz itt két kérdése, és probléma megoldva.
2021. nov. 15. 09:48
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
17-es, én itthon voltam magán uhn 10 hetesen, és már hasi uhval látszott jó fekvés miatt, hogy csápol a kezeivel, és a lábait is mozgatja. Ha jól helyezkedik el, jó a gép, és éppen aktív a baba, már látható a mozgás...
2021. nov. 15. 09:51
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Számomra felfoghatatlan ,h felnőtt nő aki gyereket akar 2 éve semmit nem néz meg,nem olvas,nem kérdez....

Tényleg nem bonyolult dolog a gyerek kihordása a felneveléshez képest. Mi lesz ah ilyenekkel. Majd várják a csodát az orvostól meg anyóstól???! .

Tényleg mondhatom ha az orvosoknak hittem volna 2 hónapos gyerekemnél tuti kórházba kerülünk nem pici gondal!

16 os voltam

2021. nov. 15. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!