Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen tényleg létezik, megtört...

Ilyen tényleg létezik, megtörténhet?

Figyelt kérdés
Van a Páromnak egy elég flugos mamája.miota kismama vagyok állandóan meséli az ő szülés élményét.frászt kapok néha olyanokat mesél.de az hagyján h rémtörténeteket meséli h amikor ő meglátta a lányát nem mondta igy ki de ez volt levehető belőle h undorodott töle mert olyan kis picike,vékonyka volt.nem tudta megpuszilni amikor a szülésznő odaadta neki.most komolyan van ilyen nő,anya, aki ilyet érzet vagy csinált?hihetetlen.nem találok rá szótt.35 h kismama
2010. jan. 22. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van, bár én elképzelni se tudom, hogy valaki a saját gyerekétől undorodjon. Tényleg nagyon picik, vérdarabosak, itt-ott rajtuk van a magzatmáz, vékonyak a végtagjaik stb. de ettől csak még szebbek.. Rám tették azonnal mindegyik gyerekemet rögtön, ahogy megszülettek, úgy maszatosan és én nem tudtam egyikkel se betelni, csak puszilgattam a pici fejecskét, simogattam a pici testet.. Jó! Olyat már hallottam, hogy hosszú, nehéz szülés után megszülett a baba, őt is megviselte a szülés, megnyomódott a kis feje stb és anyuka viccesen megjegyezte "Jaj édesem, de kis csúnya vagy!" Képzeld, a baba 1 hétig ki se nyitotta rá a szemét, hiába beszélt hozzá...(biztos, nem emiatt, de érdekes :D) 4 gyerekes anyuka
2010. jan. 22. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagy az Isten állatkertje...

nekem mikor nehéz szülés(vacuummal) után mellemre tették a picit,csak pityeregtem,hogy de gyönyörű,istenem,ő az enyém....

nem is emlékszem arra,hogy "maszatos" lett volna.Így,hogy már 15hónapos és visszanézem a szülés utáni képeit-annyit veszek észre,te jó ég milyen kis turcsi orra volt :-)

2010. jan. 22. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég fura. Mikor az én babám megszületett és megláttam, nekem nagyon gyönyörű volt és tökéletes. Igaz, kába voltam kicsit a gáztól, mikor megláttam csupa maszatosan azt hittem hideg lesz (nem tudom miért). Rárakták a hasamra és olyan jó érzés volt a MELEG csupasz kis testét érezni az enyémen.... Utána nagy lelkesen mondtam anyának meg a páromnak, hogy ugye milyen szép? Nem is torzult semmit szülés közben! Ők meg néztek rám furán, hogy mit beszélek, hiszen tiszta csúcsos a feje! :D Utólag a képeket nézve látom, hogy nekik volt igazuk, de nekem akkor, ott a világon a legszebb, legtökéletesebb kisbaba volt (bár azóta is az...)! Nem tudom hogy anyósodban mi zajlott le, lehet, hogy csak téged akar ijesztgetni, vagy megbotránkoztatni. Ne figyelj rá!!!

Boldog babavárást!

2010. jan. 22. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt hittem az én anyósom fura, de tévedtem.

El nem tudok képzelni egy ilyen embert, nem hogy anyát!

2010. jan. 22. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos biztosan vannak ilyen emberek, lehet egyáltalán nem akarta a babát, vagy ki tudja mi játszódott le benne. De az ilyesmire Te ne figyelj, egyik füleden be, a másikon ki.

Boldog babavárást!

20 hetes kismama

2010. jan. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!