Ilyen tényleg létezik, megtörténhet?
Hát nagy az Isten állatkertje...
nekem mikor nehéz szülés(vacuummal) után mellemre tették a picit,csak pityeregtem,hogy de gyönyörű,istenem,ő az enyém....
nem is emlékszem arra,hogy "maszatos" lett volna.Így,hogy már 15hónapos és visszanézem a szülés utáni képeit-annyit veszek észre,te jó ég milyen kis turcsi orra volt :-)
Elég fura. Mikor az én babám megszületett és megláttam, nekem nagyon gyönyörű volt és tökéletes. Igaz, kába voltam kicsit a gáztól, mikor megláttam csupa maszatosan azt hittem hideg lesz (nem tudom miért). Rárakták a hasamra és olyan jó érzés volt a MELEG csupasz kis testét érezni az enyémen.... Utána nagy lelkesen mondtam anyának meg a páromnak, hogy ugye milyen szép? Nem is torzult semmit szülés közben! Ők meg néztek rám furán, hogy mit beszélek, hiszen tiszta csúcsos a feje! :D Utólag a képeket nézve látom, hogy nekik volt igazuk, de nekem akkor, ott a világon a legszebb, legtökéletesebb kisbaba volt (bár azóta is az...)! Nem tudom hogy anyósodban mi zajlott le, lehet, hogy csak téged akar ijesztgetni, vagy megbotránkoztatni. Ne figyelj rá!!!
Boldog babavárást!
Azt hittem az én anyósom fura, de tévedtem.
El nem tudok képzelni egy ilyen embert, nem hogy anyát!
Sajnos biztosan vannak ilyen emberek, lehet egyáltalán nem akarta a babát, vagy ki tudja mi játszódott le benne. De az ilyesmire Te ne figyelj, egyik füleden be, a másikon ki.
Boldog babavárást!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!