Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmesélnétek a teherbeesésetek...

Elmesélnétek a teherbeesésetek történetét?

Figyelt kérdés
Akár rögös út vezetett hozzá, akár szuperkönnyű. Szeretném elolvasni a történeteiteket. Mi hozta meg az áttörést? Hogy éreztétek magatokat, mikor megtudtátok stb.
2021. nov. 13. 17:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
Kezeletlen ir,plusz valoszinuleg pcos. 60 perces ertek 200 (4 eve legalabbais azota valszeg csak romlott,nem volt nezve ujra). Nem tartottam dietat,gyogyszert sem irtak fel. Ugy voltam vele,majd ha babat akarunk,elkezdem a kezelest. Nem vedekeztunk,mert ugy gondoltuk,ugyem esek teherbe,de ha netan megis,akkor sincs gond,mindketten akartunk baby-t,csak kicsit kesobb akartunk tenylegesen raallni,ugy 2 ev mulva. Beutott a karanten. Valahogy marcius 15 kornyeken,ha jol remlik. Fiam marcius utolso/aprilis elso napja kornyeken fogant meg. Teny,hogy neztuk mikor lehet az ovum,es akkor nem voltunk egyutt,ez volt nalunk a "vedekezes". De mivel rendszertelen a mensim,nem lehettunk sosem biztosak benne igazabol. Problemamentes terhessegem volt,gdm sem lettem,vagyis eppen nem ertem el a hatart,0,1-el lett kevesebb az en eredmenyem. Par hetig dietazgattam,aztan abbahagytam,mert ugy is tokeletes cukrokat mertem mindig magamnak. Teljesen normalis parameterekkel szuletett a kiirt napon a babam.
2021. nov. 13. 20:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Első gyermekem 20 éves koromban egy próbálkozásból fogant. Amúgy óvszerrel védekeztünk, akkor egyszer apuka próbálkozni akart. Én már szerettem volna nagyon így tisztáztuk ha összejön akkor megtartom 🙂

Most 9 évvel később szeretnénk tesót. Fél évvel előbb elkezdtem vitamint szedni, odafigyeltem az egészségemre. Nekiálltunk próbálkozni és 5 hónapja nem jön. Vizsgálatokon is voltunk, minden rendben. Szóval remélem hamarosan beköszön a tesó 🙂

2021. nov. 14. 00:03
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Több honapig próbálkoztunk, mire kiderült magasabb a tesztoszteron szintem mint kéne, igaz nem sokkal volt az. Voltunk endokrinológusnal aki azt mondta nem lehet gyerekem, akar be is iratkozhatunk kezelésekre. Teherbe estem, elvetéltem. Azután mondtam hogy elég volt, nekem nem kell gyerek, elengedtem teljesen, aztán terhes lettem következő honapban. Sejtelmem nincs mikor történt, csak elveztem az eletet, szilveszterkor pezsgővel a jacuzziban már valoszinu terhes voltam 😂 most már itt alszik rajtam életem értelme, 7 hetes ❤️
2021. nov. 14. 02:41
 24/26 anonim ***** válasza:
83%

Sose akartam a gyereket,nem is szerettem őket, azonban a férjem akart, és ment felettem az idő. Nem akartam azt,hogy később bánjam,mi lett volna ha...

Mondtam neki,ha elvesz akkor próbálkozhatunk a gyerekkel. Elvett (ekkor már 15 éve együtt voltunk), majd mondtam neki,hogy a nyarat még átszeretném bulizni,utána próbálkozhatunk. A második hónapban össze is jött. Emlékszem azon az este egymás után 2x voltunk együtt. Azóta eltelt 3 év. A fiam imádom, de több gyereket nem szeretnék.

2021. nov. 14. 07:10
 25/26 anonim ***** válasza:
37%
#24 Mariann?
2021. nov. 14. 08:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem, de akkor más is így gondolkodott mint én 😅
2021. nov. 14. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!