Ha a párom a teherbeesésem előtt is napi rendszerességgel füvezett és most is ugyan úgy, akkor fenn áll a veszélye annak, hogy a baba valami fogyatékossággal születik? Illetve hogy felnőtt korában fogyatékos vagy beteg lesz?
Sajos nem tudok neked jo hirekkel szolgalni!
En is ebben a cipoben jartam nagyon sokaig. Az elozo parkapcsolatomba 3x veteltem el mert akkor meg nem tudtam,hogy a parom füvezik. IGEN; NEM TUDTAM!!! Csak azt hittem,hogy boldog ember, mert mindig mosolygott es kedves volt. A nogyogyaszom hivta fel ra a figyelmem,hogy lehet valami nem oke a parommal, mert velem es a testemmel minden rendben volt! Az elso babammal 9 hetes voltam, a masodikkal 6 es a harmadikkal pedig 11.. megalltak a fejlodesben. megallt a pici szivuk dobogni.. sosem szulhettem meg oket... pedig mar a kezemben tarthatnam oket.. Tudom nem szep ezt mondani, de ha ki is tudnad hordani a picit es megszulethetne ha nem is gyerekkoraban, de felnott koraban elo jonne valami betegsege.. senki se szeretné a gyermeket szenvedni latni. vetesd el es kimeld meg attol az elettol amitol csak szenedne azert, mert az "apja" nem volt erre tekintettel. AZ ILYEN EMBER NEM APANAK VALO!!!! Nem akkor kell leszokni a drogrol amikor mar megcsinalta a gyereket. a nogyogyaszom azt mondta hogy minimum 1 evet tisztan kell lennie az apanak hogy egeszseges gyermeket nemzzen! Ilyen ember mellett ne maradj! Ha miattad keptelen volt elhagyni a füvet, a gyerek miatt se fogja. Sajnalom!
Szia!
Szerintem vetesd el a babát ha még el tudod, egy ilyen embertöl ne akarj gyereket! Figyelembe se vesz titeket.. pedig ketten vagytok már....Vetesd el, mert a spontán vetéles nagyon fájdalmas, de fájdalmas egy olyan ártatlan gyermeket a világra hozni aki semmiröl nem tehet még az apja büneröl sem és még is betegen születik... nem jo erzes a gyermekedet betegen és szenvedni látni.. Az én pici lányom 7 hónapig lehetett velem..még az egy éves korát sem élte még meg.. mindez azért, mert az apja füvezett.. Nem kivánom senkinek sem ezt a fájdalmat. Kitartást neked.
Ki a nő a történetben és ki a férfi?
Ha a nő drogfogyasztó, az kihat a magzatra. Ha a férfi az, akkor nem valószínű. A fű meg pláne nem, ha a férfi fogyasztja.
5 bocs, de ez nem igaz, amit írsz. Sajnos vetélés mindenféle droghasználat nélkül is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!