Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a párom a teherbeesésem...

Ha a párom a teherbeesésem előtt is napi rendszerességgel füvezett és most is ugyan úgy, akkor fenn áll a veszélye annak, hogy a baba valami fogyatékossággal születik? Illetve hogy felnőtt korában fogyatékos vagy beteg lesz?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 20. 22:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Egyik ismerősöm is így lett terhes és teljesen egészséges kisbabája született. A füvet a gyerek születése ellenére sem tette le ez viszont elég káros a gyerekre és úgy az egész családra nézve minden téren. Szóval egyszerűbb, ha egy ilyen embertől nem születik gyerek..
2020. ápr. 20. 23:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
És minek vállalsz függővel gyereket aki az egész életeteket szét fogja cseszni? Miért állítasz ilyen példát a gyereked elé?
2020. ápr. 20. 23:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az orvostól kéne megkérdezni. Amúgy egyet kell értenem az előttem lévőkkel.

Nem jók a kilátások, ha nem akarja lerakni akkor hagyni kéne a dolgot. Gondolom nem az egészségügyi része miatt szívja. Ha függő ne tervezz vele jövőt.

2020. ápr. 21. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Ne akarj beteg embertől gyereket. :/
2020. ápr. 21. 10:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Van ismerösöm hasonló helyzetben.

A gyerek egészséges,nincs fogyatékossága. De sokszor beteg. Lehet asztmás is.

Más kérdés az apa viselkedése. Ugyanúgy szív a gyerek után is.

Én nem tudnám elviselni hosszú távon, ha ilyen társam lenne(mondom ezt úgy, hogy az én párom is szívott még évekkel ezelött)

Úgymond nincs vele gond:nem aggresszív, eljár dolgozni, szereti a családját. De az a semmittevés,amit müvel. Ül beszívva a kanapén, semmihez semmi kedve, nyavajog, állandóan filozofál. Abszolút nem éli meg a napokat. Sok közös programot nem csinálnak, együtt vannak sokat, de az, hogy most a család elmegy együtt fagyizni...na az nagyon ritka.

De mondom ök nagyon jól meg annak. De függ ez attól is, hogy barátnöm így szereti a párját. 🤷‍♀️Van ilyen.

Az a kérdés, hogy így tudsz-e majd élni.

2020. ápr. 21. 11:40
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

A babát nehogy elvetesd ez miatt!

Hány országban legális a fű és mégsem beteg és fogyatékkal élők a megszületett gyermekek!

Én is elítèlem a drogokat,de abban biztos vagyok,ha anyuka szívna az sokkal inkább ártalmasabb lenne,mintha apuks szívja.

Sajnos csomó alkoholista vagy épp kemènyebb drogokkal is élő nőknek is születik egészséges gyermeke.

Ha meg akarod tartani a babát, akkor tartsd! Azért mert apuka elszív néha egy cigit,nem jelenti azt,hogy szörnyű apa is lesz.

2020. ápr. 21. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
#16 nem csak azért javasolta valaki az abortuszt mert biztos beteg lesz a baba. hanem mert vagy egy herével együtt fogja nevelni, vagy egyedül. egyik se hangzik túl jól
2020. ápr. 21. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen , fenn áll a veszélye és sajnálatos dolog ,hogy egy apa ennyire szarik az egészre..egy élettel játszik, nem esett még le neki ? Őszintén sajnálom ,hogy ilyen embernek szűlsz babát!
2020. ápr. 22. 06:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Mi anno megkérdeztük a nőgyógyógyászt és azt mondta, hogy az a lényeg, hogy az anya hogy él.

A marihuana max csökkenti a teherbeesés esélyét.

Amúgy én csak annyit mondok, nézz utána Bob Marley és Snoop Dog gyermekeinek. Egészségesek és sokan tehetségesek. Nem hiszem , hogy ezen múlik..

Viszont megértelek és nagyon sajnálom.

Ezt csak azok értik, akik látják mögötte az embert is.

Amúgy én írtam neked prvátot is. :)

2020. máj. 2. 21:20
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos elvetéltem.:(

A baba nem ugy fejlodott ahogy kellett volna, eltorzult..

Megallt a pici szive.

Megvizsgalt tobb orvos is engem es aztmondtak,hogy egeszseges vagyok.

Azt mondta az orvos,hogy Sajnos a fu fogyasztasa vegett a sperma genileg modusul es nem kello keppen fogan meg, amirol az anya nem tehet.

Koszonom szepen a sok valaszt nektek.

2020. jún. 11. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!