Ha a párom a teherbeesésem előtt is napi rendszerességgel füvezett és most is ugyan úgy, akkor fenn áll a veszélye annak, hogy a baba valami fogyatékossággal születik? Illetve hogy felnőtt korában fogyatékos vagy beteg lesz?
Ezt az orvostól kéne megkérdezni. Amúgy egyet kell értenem az előttem lévőkkel.
Nem jók a kilátások, ha nem akarja lerakni akkor hagyni kéne a dolgot. Gondolom nem az egészségügyi része miatt szívja. Ha függő ne tervezz vele jövőt.
Van ismerösöm hasonló helyzetben.
A gyerek egészséges,nincs fogyatékossága. De sokszor beteg. Lehet asztmás is.
Más kérdés az apa viselkedése. Ugyanúgy szív a gyerek után is.
Én nem tudnám elviselni hosszú távon, ha ilyen társam lenne(mondom ezt úgy, hogy az én párom is szívott még évekkel ezelött)
Úgymond nincs vele gond:nem aggresszív, eljár dolgozni, szereti a családját. De az a semmittevés,amit müvel. Ül beszívva a kanapén, semmihez semmi kedve, nyavajog, állandóan filozofál. Abszolút nem éli meg a napokat. Sok közös programot nem csinálnak, együtt vannak sokat, de az, hogy most a család elmegy együtt fagyizni...na az nagyon ritka.
De mondom ök nagyon jól meg annak. De függ ez attól is, hogy barátnöm így szereti a párját. 🤷♀️Van ilyen.
Az a kérdés, hogy így tudsz-e majd élni.
A babát nehogy elvetesd ez miatt!
Hány országban legális a fű és mégsem beteg és fogyatékkal élők a megszületett gyermekek!
Én is elítèlem a drogokat,de abban biztos vagyok,ha anyuka szívna az sokkal inkább ártalmasabb lenne,mintha apuks szívja.
Sajnos csomó alkoholista vagy épp kemènyebb drogokkal is élő nőknek is születik egészséges gyermeke.
Ha meg akarod tartani a babát, akkor tartsd! Azért mert apuka elszív néha egy cigit,nem jelenti azt,hogy szörnyű apa is lesz.
Mi anno megkérdeztük a nőgyógyógyászt és azt mondta, hogy az a lényeg, hogy az anya hogy él.
A marihuana max csökkenti a teherbeesés esélyét.
Amúgy én csak annyit mondok, nézz utána Bob Marley és Snoop Dog gyermekeinek. Egészségesek és sokan tehetségesek. Nem hiszem , hogy ezen múlik..
Viszont megértelek és nagyon sajnálom.
Ezt csak azok értik, akik látják mögötte az embert is.
Amúgy én írtam neked prvátot is. :)
Sziasztok!
Sajnos elvetéltem.:(
A baba nem ugy fejlodott ahogy kellett volna, eltorzult..
Megallt a pici szive.
Megvizsgalt tobb orvos is engem es aztmondtak,hogy egeszseges vagyok.
Azt mondta az orvos,hogy Sajnos a fu fogyasztasa vegett a sperma genileg modusul es nem kello keppen fogan meg, amirol az anya nem tehet.
Koszonom szepen a sok valaszt nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!