Mennyi együttlét volt nálatok az első trimeszterben?
10 hetes vagyok, terhesség megállapítása óta kb 3x voltam együtt a férjemmel.(azaz az elmúlt 3 hétben)
Igaz volt már egy vetelesem de azt nem sikerült megtudni miért volt, megállt a fejlődésben, missed ab lett.
Azóta sikerült teherbe esnem, igaz több mint fel év kellett hozza, és őszinte leszek féltem. Ezt tudja jól a ferjem is, ő is elmondta ha együtt is leszünk csak ovatosan(tudom védi az embriót bőven belül, de na😄)
Ma elgondolkodtam vajon aki ilyen cipőben járt mint én, ő mennyit volt együtt a párjával az első trimeszterben? Az orvosom nem mondta hogy tilos lenne a házas élet, de őszinte leszek nem is kérdeztem. Olvasgattam, és sok oldalon azt írjak egy egészséges terhessegnek nem árt ha van szex.
Ti mennyit voltatok együtt, illetve volt bennetek félsz?
Annyit kihagytam, hogy az első pár hétben nem igazán kívántam az együttlétet, de most az utóbbi pár napba felfalnam a ferjem😂😂
1. Babával naponta 2 naponta
2. Babàval 2-szer összesen ( enyhén véreztem a 6. Héten, plusz ott volt a nagy a maga 10 hónapjával így előtte lehetőség nem nagyon volt, utána pedig magunktól sem, pedig nem tiltottak el ..12. Hét utàn csak ràkérdeztem.. és kaptunk szabad utat .)
20.hétig heti 2-3x, majd ugy a 35.hétig kb heti 1x. Onnantol nem volt kényelmes.
Októberben vetéltem el, januárban fogant a lányunk, ma 6 hetes.
Ha valami nem oké, akkor az szex nélkül sem lesz az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!