Csaszarmetszes után mennyi idő elteltével illik felhivni a kismamát? 4 óra mulva korai?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:51
11/13 anonim válasza:
Írj neki üzenetet, majd válaszol, ha tud/akar/van ideje/ereje. Felhívni szerintem tolakodó lenne.
12/13 anonim válasza:
Természetes szülés után 4 órával se fogadtam volna hívást. Nemhogy császármetszés után. Ne hívogass egy frissen szült anyukát, max üzenetet írj neki és kész.
13/13 anonim válasza:
Elég szerintem is az üzenet, látja abból, hogy gondoltál rá. Egyébként nálunk volt császáros, aki hosszan telefonált fűnek-fának, amíg fektették. Én meg a szememet sem tudtam kinyitni, mert valamivel nagyon kiütöttek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!