Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem korai 38+3 hetesen a...

Nem korai 38+3 hetesen a csaszarmetszes?

Figyelt kérdés

Ekkor lesz programozott csaszarom a vernyomasom miatt.

Jo lesz a babanak? Marmint biztosan jobb, ha magatol indul, de keszen all ilyenkor a baba? Mert en nagyon bevagyok tojva... :)

2013. okt. 22. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
37+2-re császároztam, mert velem gond volt. Megszületett a törépn, alig 51 cm-vel, és 3100g-mal. Egy hét múlva már annyit zabált, mint aki tudja, hogy lemaradása van és be kell hozni.És ez a mai napig is így van. Tökéletes, nagy, egészséges. Ne aggódj egy percet sem!
2013. okt. 22. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, en ezert is beszeltem meg az orvosommal, hogy megvarom a 40. hetet, ha nem indul be, es igy lett 39+2 naposan a mutet. Csak azert szoktam ilyen koran csaszarozni, hogy be ne induljon es ne kelljen nekik kulon bemenni az ejszaka kozepen. Igy meg kenyelmesen elore meg van beszelve es keves az eselye, hogy beindul addig.

De mivel a legtobb progi csaszar a 38. heten zajlik es minden rendben szokott lenni, igy ne aggodj, nem korai:)

2013. okt. 22. 14:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Az elso baba surgossegi csaszarral szuletett 41. heten es nem volt nagy baba (52 cm es 3200 gramm). Akkor is a vernyomasommal volt gond, de befektettek a korhazba es ott vartuk hogy valami beinduljon. Most olyan fura, hogy tudom mikor fog szuletni a kislanyom.

Szoval remelem mar most eleg felkeszult a picikem.

2013. okt. 22. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan nem császárral de 38+1 hetesen szültem. Teljesen normál méretekkel született a gyerekem. Ki van már fejlődve rendesen, márcsak hízna benned, így is lesz nyugi 50cm 3kg körüli nyugi :)
2013. okt. 22. 14:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, aranyosak vagytok :)
2013. okt. 22. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Már jóval hamarabb születő babák is készen állnak, szóval nem lesz gond! :)
2013. okt. 22. 14:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, az én babám 36+5 kipukkasztotta a burkot, elfolyt a víz, és megszületett, kicsit kisebb volt az átlagnál, de volt ő is 50 cm, teljesen fejlett, és tök normális minden szintem, most egy éves és egy kis energia bomba, ja és 10 kiló!!! 80 cm.
2013. okt. 22. 15:34
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem korai,mert programozott császár 37-38. hetesen szokták megcsinálni. 36. hétől már a baba már nem koraszülőtt, mindene kifejlődőtt már csak hiznna bennedd.
2013. okt. 22. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

" Most olyan fura, hogy tudom mikor fog szuletni a kislanyom. "

Ezen olyan jót mosolyogtam!

Az első gyerekem sürgősségi császárral született, a második progival.

Máj.25-re voltam kiírva, a doki 22-én akart megműteni. A gyerek meg elindult 21-én hajnalban.

Úgyhogy ne hidd, hogy tudod, hogy mikor születik! :)))

Egyébként szerintem a 38+3 nem olyan nagyon korai, biztos, hogy muszáj a vérnyomásod miatt. A babának is az a jó, minthogy Neked legyen vmi bajod azért, mert várnál még pár napot!

2013. okt. 22. 20:05
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, lányok!

A sok más előjelem miatt már nekem is eszembe jutott, hogy akár még hamarabb is jöhet. Egyébként október 29-re rendelt be a dokim, addig meg van időm minden félén agyalni...

Hihetetlen, hogy 1 hét múlva láthatom ki rúgja szét az alkatrészeimet :)

2013. okt. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!