Császármetszés témában járatos valaki? Nem korai 38. heten?
Az elso babammal 39 hetes terhesen derult ki, hogy varhatoan nagy lesz. Nehany orvos javasolta a csaszart, nehany a termeszetes szulest. 2 hetig ki-be jartunk a korhazbol, kaptam idopontot csaszarra, onnan hazakuldtek. Vegul szulesbeinditas lett, majd eletmento csaszar 41 hetes terhesen. Fertozes miatt egy hetig korhazban voltam a babaval,mert elfolyt a magzatviz es ram se neztek utana 1,5 napig.
A surgossegi csaszar miatt a masodik babamnal valaszthattam, hogy mit szeretnek. Csaszar mellett dontottem, mert nem akarok cirkuszolni megint 2 hetig.
Rola korabban kiderult, hogy nagy baba. 36 hetes terhes vagyok, ma lett volna megadva a csaszar idopontja a 39. hetre, erre kitalaltak, hogy majd jovoheten csutortokon, mikor 37 hetes leszek megmondjak az ultrahang utan, hogy mikor.
Ha nagy a baba, lehet 38. hetre teszik. Ha nem tul nagy, marad 39.hetre.
Nem korai az 38.het? Vagy olyan sokat szamitana, ha egy hettel tovabb maradna?
Ha nagy a baba nem korai. De olyan orvos fog megműteni, akiben nem bízol? Érted a kérdésem.. :) nem rosszból.
A tüdeje érett, nem pici a súlya, mi történhet!?? :)
Nem tudom ki fog muteni, mert az Egyesult. Kiralysagban elek. Itt nem lehet orvost valasztani, es eddig egyet se lattam. A megbeszeleseken valami "konzultans" volt, o intezte eddig a papiros reszet, most adott at orvosnak a baba merete miatt.
Az elsovel is vagy 8 orvoson mentem keresztul az utolso 2 hetben.
Koszonom, ez megnyutato, hogy tobb anyuka is volt 39.het elott csaszarozva, es minden rendben volt.
Az elso babam 4700 grammal szuletett, a varhato sulya 4900g volt.
A mostanival meg "csak" 4200g-nal jarunk, ezert nem is ertem, miert nem er ra 39. hetig.
Meg en ugy latom, itt annyira orvos fuggo, kinek mi nagy baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!