Császármetszés témában járatos valaki? Nem korai 38. heten?
Az elso babammal 39 hetes terhesen derult ki, hogy varhatoan nagy lesz. Nehany orvos javasolta a csaszart, nehany a termeszetes szulest. 2 hetig ki-be jartunk a korhazbol, kaptam idopontot csaszarra, onnan hazakuldtek. Vegul szulesbeinditas lett, majd eletmento csaszar 41 hetes terhesen. Fertozes miatt egy hetig korhazban voltam a babaval,mert elfolyt a magzatviz es ram se neztek utana 1,5 napig.
A surgossegi csaszar miatt a masodik babamnal valaszthattam, hogy mit szeretnek. Csaszar mellett dontottem, mert nem akarok cirkuszolni megint 2 hetig.
Rola korabban kiderult, hogy nagy baba. 36 hetes terhes vagyok, ma lett volna megadva a csaszar idopontja a 39. hetre, erre kitalaltak, hogy majd jovoheten csutortokon, mikor 37 hetes leszek megmondjak az ultrahang utan, hogy mikor.
Ha nagy a baba, lehet 38. hetre teszik. Ha nem tul nagy, marad 39.hetre.
Nem korai az 38.het? Vagy olyan sokat szamitana, ha egy hettel tovabb maradna?
Nekem a 36. Héten indult be a szülés, egészséges, 3250 grammos és 49 cmes kislányt szültem. Bár a kora miatt koraszülöttek számíthatott volna, de minden értéke rendben volt, így egy napot se töltöttünk koraszülött osztályon.
A te babád már most sokkal nagyobb, mint az enyém volt, így szerintem akkor se lett volna gond, ha már egy hete kiveszik. Nyugi :)
Ismerősöm 4650 grammos babát szült gátvédelemmel... Egyik barátnőmet is ijesztegették a nagy baba dologgal, 37. hétre előrehozták a császárt, erre alig volt 3 kg.
Mi is nagy babára számítottunk, mégse lett automatikus császár emiatt.
38 hetesen elég érett.
Meg egyszer koszonom a valaszokat!
Ma megkaptam az idopontot,39+1 hetre.
Nagyon aranyos volt az orvos, egybol azzal kezdte, hogy 39. het elott nem csaszaroznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!