Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a vércukor értékek jók...

Ezek a vércukor értékek jók lehetnek?

Figyelt kérdés

Ehgyomri 4,2

120 perc 7,3

Olvastam hogy 7,8 felett van gond, akkor ha nekem nem érte el az értéket akkor nincs gond?

Csak jövő héten megyek orvoshoz.

Köszi a válaszokat.

2021. okt. 31. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha alatta van nincs gond.

Van amelyik orvos azt mondja semmi probléma, ehetsz tovább mindent amit eddig.

Viszont van olyan orvos aki csak figyelmeztet hogy kicsit figyelj jobban oda mit és mennyit eszel egy adott dologból.

De ezen kívül nálunk sem csináltak mást

2021. okt. 31. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi 🙂
2021. okt. 31. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A 7,3 kevesebb, mint a 7,8, tehát jó.
2021. okt. 31. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 7,2 volt egy éve. Megjegyezte az asszisztens, hogy határérték, de különösebben nem foglalkoztak vele. A babám illetve saját magam miatt én azért mégis odafigyeltem még jobban a táplálkozásra. Pedig előtte se zabáltam össze mindent. Oké kéthetente 1x lecsúszott 1-2 mignon, de azon kívül sok gabonát, zöldséget, gyümölcsöt, húst fogyasztottam, és nagyon kevés fehérlisztet illetve cukrot. Nem tudom végül szülésig a cukrom maradt-e az adott érték alatt, de én jól voltam végig és a baba is egészséges volt.
2021. okt. 31. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂 én is odafigyelek az étkezésre 🙂
2021. okt. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!