Aki dohányzik terhesség alatt ki mennyit szív és hány hetes?
Az nem mentség hogy vannak rosszabb dolgok is... Ha van nagy bűn akkor a kisebb bűnt el lehet követni?
Tényleg nem értem miért vagy felháborodva. Őszintén leírtad itt hogy hogyan teszel rosszat a leendő gyermekednek. Aki meg ezért elítél arra meg fújsz...hát nem értem a kérdés lényegét, mit akartál vele elérni. Meg akartad tudni a lelkiismereted megnyugtatása végett hogy van aki még nálad is többet bagózik? Hát akkor válaszolok én, tuti hogy van. De ez nem jelent semmit.
Van aki elkövet gáz dolgokat attól én még nem érzem magam nyugodtabbnak ha magam is megteszem..
az én ismeröseim közül meg mindenki dohányzott.na jól van menjetek isten hírével!ű
Csááááááááoooooooo
Kedves kérdező!
Látom fáj az igazság.Te szidsz másokat azért,mert elmondják a véleményüket.Te mondod,hogy ismeretlenül nem kellene le minősíteni téged,ahhoz képest te mindenkinek azt mondod,hogy tuti rossz anya.Rossz anya az aki veri a gyerekét,aki nem látja el rendesen a gyerekét.És az is rossz anya,aki akaratgyengeségből nem törődik a gyereke egészségével.És az oxigénhiány miatt lehet fejlődési rendellenesség.(minden szervnél)A cigiben pedig nincs vas.Te csak azokat szólod le akiknek igaza van.Szóval nem kell itt háborogni,hanem el kéne kicsit gondolkodni.Minden második ember dohányzik,De ha valaki tényleg igazán szeretne gyereket,vagy ha megtudta,hogy terhes,akkor az képes letenni a cigit.Napi másfél dobozzal elszívtam,mégis le tudtam tenni.Aki nem tudja,az nem is akarja.Idők végezetéig mehetne a vita arról,hogy ki jó és ki rossz anya.De nincs értelme ennek a vitának,mert gyanítom,hogy úgysem fogadja meg mások tanácsát se a kérdező se azok a válaszolók,akik majdhogy nem támogatják őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!