Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki dohányzik terhesség alatt...

Aki dohányzik terhesség alatt ki mennyit szív és hány hetes?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 13:16
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
nem ti nem értitek a lényeget. persze tudtam hogy fognak jönni oltások de nem azt kérdeztem hogy baj e ha cigizek.én sem mondom azt hogy egészséges a cigi de van ettöl rosszabb dolog is ami százszor jobban árthat.nem pöfékelek éjjel nappal.sajnos én nem tudtam letenni teljesen, az a kismama aki le tudta legyen büszke magára én nem vagyok büszke magamra,de attól nem érzem azt hogy nem érdemlek meg egy gyereket és hogy felelötlen vagyok.
2010. szept. 4. 09:12
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Az nem mentség hogy vannak rosszabb dolgok is... Ha van nagy bűn akkor a kisebb bűnt el lehet követni?

Tényleg nem értem miért vagy felháborodva. Őszintén leírtad itt hogy hogyan teszel rosszat a leendő gyermekednek. Aki meg ezért elítél arra meg fújsz...hát nem értem a kérdés lényegét, mit akartál vele elérni. Meg akartad tudni a lelkiismereted megnyugtatása végett hogy van aki még nálad is többet bagózik? Hát akkor válaszolok én, tuti hogy van. De ez nem jelent semmit.

Van aki elkövet gáz dolgokat attól én még nem érzem magam nyugodtabbnak ha magam is megteszem..

2010. szept. 4. 17:30
 33/40 anonim ***** válasza:
100-ból 50 dohányzik szerinted? Az én ismerőseim közül senki nem dohányzott terhesség alatt, mint ahogyan én sem. A legtöbb mondjuk terhesség előtt sem. Ezzel mentegeted magad, hogy ilyen sokan vagytok?? Hát nem!
2010. szept. 4. 18:08
 34/40 A kérdező kommentje:

az én ismeröseim közül meg mindenki dohányzott.na jól van menjetek isten hírével!ű

Csááááááááoooooooo

2010. szept. 4. 19:18
 35/40 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nagyjából azzal egyenlő mintha megkérdeznék hogy ki hányszor veri meg a gyerekét...
2010. szept. 6. 11:45
 36/40 anonim ***** válasza:
Minden ismerős dohányzott? Ja, akkor nem csodálkozom...
2010. szept. 6. 13:15
 37/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Látom fáj az igazság.Te szidsz másokat azért,mert elmondják a véleményüket.Te mondod,hogy ismeretlenül nem kellene le minősíteni téged,ahhoz képest te mindenkinek azt mondod,hogy tuti rossz anya.Rossz anya az aki veri a gyerekét,aki nem látja el rendesen a gyerekét.És az is rossz anya,aki akaratgyengeségből nem törődik a gyereke egészségével.És az oxigénhiány miatt lehet fejlődési rendellenesség.(minden szervnél)A cigiben pedig nincs vas.Te csak azokat szólod le akiknek igaza van.Szóval nem kell itt háborogni,hanem el kéne kicsit gondolkodni.Minden második ember dohányzik,De ha valaki tényleg igazán szeretne gyereket,vagy ha megtudta,hogy terhes,akkor az képes letenni a cigit.Napi másfél dobozzal elszívtam,mégis le tudtam tenni.Aki nem tudja,az nem is akarja.Idők végezetéig mehetne a vita arról,hogy ki jó és ki rossz anya.De nincs értelme ennek a vitának,mert gyanítom,hogy úgysem fogadja meg mások tanácsát se a kérdező se azok a válaszolók,akik majdhogy nem támogatják őt.

2010. szept. 6. 13:25
 38/40 anonim ***** válasza:
"Ha egy terhes asszony elszív egy szál cigarettát, magzatának légzése öt percre leáll." Richard M. Restak
2010. szept. 6. 17:59
 39/40 anonim ***** válasza:
Hát nem az eszedért fognak ellopni az egyszer biztos!!!!
2010. szept. 7. 07:15
 40/40 Niiina válasza:
Néhányan végig gondolhatnák amit leirnak...komolyan csak a roma nők dohányozhatnak vagy most ezt a hozzászólást nem igazán értem! Mindenki a saját sorsa kovácsa...ne törjünk pálcát olyan ember felett aki nem ismerünk elsősorban... a második meg mit gondolsz az nem fordulhat elő hogy valaki erős dohányos és mondjuk a 6. hétig nem tud a terhességéről?! ennyi felelősség érzete szerintem minden leendő anyukának van, hogy tudja ez nem egészséges...de szerinted az mennyire lenne az hogy egy "leendő anyuka " aki eddig tegyük fel napi 1 dobozzal szívot holnaptól nem gyujt rá egyáltalán?! kérdezz meg rola egy orvost fel fog vílágositani hogy ennél még az is jobb ha néha néha el szívsz egy két szállal!
2016. szept. 5. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!