Aki dohányzik terhesség alatt ki mennyit szív és hány hetes?
ja, le vagy cseszve, bár azt sehol nem írod, hogy terhes lennél és bagóznál.
az első fiam halála után terhes lettem újból, na akkor a vége felé 35-40 hetes terhesen heti pár szálat. a harmadikkal - nem várt terhesség és sokáig nem tudtam - 10 hétig napi 3 szál kb.
én még nem tudtam letenni, mert borzalmas lelkiállapotban vagyok, nem részletezném.
napi 2-3 szálat szívok, vagy annyit se. 7 hetes vagyok.
tisztában vagyok vele, hogy rossz.
Sajnos tényleg nagyon sokan cigiznek kismamaként! Sőt,még van aki nem is titkolja!
Én is rágyújtottam anno,napi 3-4 szálat! Miután megszületett a kisfiam abba hagytam mig szopott egyeltalán nem gyújtottam rá,aztán mióta leszokott a ciciről ismét dohányhoz! Sztem ez egy olyan szenvedély amiről nagyon nehéz leszokni!
100 kismamából 50???
Ezt a statit a romák között végezted?? Max. ott állja meg a helyét.
Amúgy meg nem 24 hetesen fog látszani a cigi ha bajt okoz, hanem koraszülésénél vagy esetleg több év múlva, mikor beteges lesz a gyereked, Te meg csodálkozol rajta, hogy jééé?? Persze gondolom majd akkor pöfékelsz mellette.
Az meg hogy dolgozol nem tudom hogy jön ide, én 32 hetes vagyok és mai napig 8 órákat melózom, mégsem jut eszembe rágyújtani. És elárulom terhesség előtt másfél dobozzal szívtam naponta.
Szánalmas, hogy édesanyákban felmerül a kérdés is hogy mennyit szívhat terhesen!!! Én is kémény dohányos voltam de terhesen SOHA nem dohányoztam!!!A gyermekedet kellene megkérdezni hogy mennyit szeretne az anyukája miatt szívni!
Nincs az a munka vagy indok amivel kimoshatod magadat a felelősség alól!!!!Milyen anya az ilyen aki a cigiről sem tud lemondani?! Jelzem még egyszer napi két doboz cigit szívtam hajdanában!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!