Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki dohányzik terhesség alatt...

Aki dohányzik terhesség alatt ki mennyit szív és hány hetes?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 13:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
54%
A GYEREKEDNEK AZZAL KELL KEZDENIE AZ ÉLETET, AMIT TE NEM TUDTÁL MEGTENNI: LE KELL SZOKNIA A CIGIRŐL!!!
2010. szept. 3. 15:31
 12/40 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is ostoba dolog itt arra biztatni egymást hogy "ó napi pár szálat cigizz nyugodtan én is tettem és semmi baj nincs" - lehet hogy csak azért nincs baja a gyerekdnek mert mázlid volt. Attól még másokat nem kell erre buzdítani.

Ja, nagy dohányos voltam, de terhesen eszembe nem jutott rágyújtani. Mert a babám egészsége az első. Hát ennyit a "jajdenehézleszokni" -ról. Még nehezebb feldolgozni ha esetleg okozol valamit a babádnak a szokásod és felelőtlenséged miatt.

2010. szept. 3. 15:37
 13/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem hogy egy anya, hogy mondhat ilyet ha a gyermeke életéről van szó hogy "nehéz"....... nehéz megtenni ÉRTE bármit is egy anyának? Nincs olyan dolog a világon amit meg ne tennék érte...én akartam, én hoztam világra...hogy lehetne bármi is nehéz amit őérte, az egészségért, jólétéért megtehetek?
2010. szept. 3. 15:42
 14/40 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Tegyük most félre, hogy egy terhes nő mennyit szívhat, mert szerintem te is tudod, hogy igazából semennyit. Persze itt lehet pár szálat, egy-két slukkot mondani, hogy az idegesség elmúljon...stb, de ez sajnos nem olyan helyzet, ahol van minimum-maximum, vagy van kompromisszum. Ha nem tudod letenni, kérj segítséget orvostól, védőnőtől... Hidd el segíteni fognak, hoszen ez a dolguk. Minden jót és boldog babavárást!
2010. szept. 3. 15:52
 15/40 anonim ***** válasza:
94%

Minden kedves anyuka gondolja meg, hogy 1 szál cigit is elszív e egyáltalán várandósság idején. Én ugyanis rendellenes vesével születtem, mert anyukám nem tette le a cigit. A mai napig szenvedek vele.1 évesen majdnem bele is haltam, aztán sok sok hetes kórházi kezelések és vesegondozások követték.

Most 20 hetes várandós vagyok, nagyon vigyázok pici fiamra, nekem ő hatalmas ajándék.

Remélem lesz elég akaraterőtök letenni.

2010. szept. 3. 15:59
 16/40 anonim ***** válasza:
2010. szept. 3. 16:03
 17/40 anonim ***** válasza:
69%
Kedves Kérdező! A kérdés kiírásakor gondolnod kellett volna arra, hogy számodra nem túl pozitív válaszokat is fogsz majd kapni.
2010. szept. 3. 16:20
 18/40 anonim ***** válasza:
84%

Hat kedves kerdezö jol belenyultal a darazsfeszekbe!

Kedves valaszolok, szerintem tisztaban van a kerdezö a tettevel, s talan nem lehurrogni kellene, hanem biztatni, segiteni a leszokasban. Szerintetek mit csinal, ha elolvassa a valaszaitok? Felidegeli magat es ragyujt! Inkabb azt meselnetek el neki, nektek hogy sikerült! Meg, hogy lehet ilyet mondani, hogy nem erdemel gyereket! Aki nem dohanyzik, de veri a gyereket (es meg biztatjak is, lehurrogas nelkül) az megerdemli? Mert szülönek egy nulla!

Kedves kerdezö, az a napi 5szal, mar nem sok, mielött meggyujtod, kerdezd meg magadtol, tenyleg kell-e? Zard kî a stresszt, föleg hogy mar nem dolgozol. Ha van mar babaruha, ragyujtas elött azt szagold meg, talan az segit, hogy azt a par szalat is elhagyd!

Sok sikert, boldog babavarast! :-)

33h km.

2010. szept. 3. 17:25
 19/40 anonim ***** válasza:
45%
Utolsónál a pont! Minden jót!
2010. szept. 3. 17:39
 20/40 anonim ***** válasza:
60%

Bár a kérdés nem nekem szól, de annyira furcsa, hogy van olyan, aki ennyit nem tud megtenni a gyerekéért.Nem ítélkezek senki felett, semmi közöm ahhoz, hogy ki mit csinál, de valahogy nem bírok elmenni egy ilyen kérdés előtt.Én nyugodtan alszom, mert nem mérgezem a gyerekem már méhen belül.Pedig a baba előtt 9 évig cigiztem, majdnem napi egy dobozzal.És: szerettem dohányozni.De amint pozitív lett a teszt( meglepett minket a Pici), elnyomtam az utolsót.Azóta undorodom még a szagától is.A férjem lemegy az utcára, ha bagózni akar.Valahogy annyira az volt bennem, hogy már nemcsak a saját életemről van szó.És ki vagyok én, hogy mérgezzem az imádott kislányomat?Mert ő nem tudja megválogatni, hogy szívja -e azt a sz*rt.Tanácsot nem tudok adni azon kívül, hogy tedd le, most azonnal.Csak kérdezném azoktól, akik terhesen bagóznak:Tényleg nincs bennetek egy deka anyai ösztön sem?A bennetek fejlődő parányi élet tényleg nem ér pár napnyi szenvedést?Ennyire önzőek vagytok?

Sajnálom, hogy őszinte voltam.Ezeknél a dohányos kérdéseknél értem el, hogy nem vagyok 100%-os válaszoló.De nem is érdekel.Senkit nem akarok sértegetni, de nem tudom szó nélkül hagyni

2010. szept. 3. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!