Aki dohányzik terhesség alatt ki mennyit szív és hány hetes?
Szerintem is ostoba dolog itt arra biztatni egymást hogy "ó napi pár szálat cigizz nyugodtan én is tettem és semmi baj nincs" - lehet hogy csak azért nincs baja a gyerekdnek mert mázlid volt. Attól még másokat nem kell erre buzdítani.
Ja, nagy dohányos voltam, de terhesen eszembe nem jutott rágyújtani. Mert a babám egészsége az első. Hát ennyit a "jajdenehézleszokni" -ról. Még nehezebb feldolgozni ha esetleg okozol valamit a babádnak a szokásod és felelőtlenséged miatt.
Minden kedves anyuka gondolja meg, hogy 1 szál cigit is elszív e egyáltalán várandósság idején. Én ugyanis rendellenes vesével születtem, mert anyukám nem tette le a cigit. A mai napig szenvedek vele.1 évesen majdnem bele is haltam, aztán sok sok hetes kórházi kezelések és vesegondozások követték.
Most 20 hetes várandós vagyok, nagyon vigyázok pici fiamra, nekem ő hatalmas ajándék.
Remélem lesz elég akaraterőtök letenni.
Hat kedves kerdezö jol belenyultal a darazsfeszekbe!
Kedves valaszolok, szerintem tisztaban van a kerdezö a tettevel, s talan nem lehurrogni kellene, hanem biztatni, segiteni a leszokasban. Szerintetek mit csinal, ha elolvassa a valaszaitok? Felidegeli magat es ragyujt! Inkabb azt meselnetek el neki, nektek hogy sikerült! Meg, hogy lehet ilyet mondani, hogy nem erdemel gyereket! Aki nem dohanyzik, de veri a gyereket (es meg biztatjak is, lehurrogas nelkül) az megerdemli? Mert szülönek egy nulla!
Kedves kerdezö, az a napi 5szal, mar nem sok, mielött meggyujtod, kerdezd meg magadtol, tenyleg kell-e? Zard kî a stresszt, föleg hogy mar nem dolgozol. Ha van mar babaruha, ragyujtas elött azt szagold meg, talan az segit, hogy azt a par szalat is elhagyd!
Sok sikert, boldog babavarast! :-)
33h km.
Bár a kérdés nem nekem szól, de annyira furcsa, hogy van olyan, aki ennyit nem tud megtenni a gyerekéért.Nem ítélkezek senki felett, semmi közöm ahhoz, hogy ki mit csinál, de valahogy nem bírok elmenni egy ilyen kérdés előtt.Én nyugodtan alszom, mert nem mérgezem a gyerekem már méhen belül.Pedig a baba előtt 9 évig cigiztem, majdnem napi egy dobozzal.És: szerettem dohányozni.De amint pozitív lett a teszt( meglepett minket a Pici), elnyomtam az utolsót.Azóta undorodom még a szagától is.A férjem lemegy az utcára, ha bagózni akar.Valahogy annyira az volt bennem, hogy már nemcsak a saját életemről van szó.És ki vagyok én, hogy mérgezzem az imádott kislányomat?Mert ő nem tudja megválogatni, hogy szívja -e azt a sz*rt.Tanácsot nem tudok adni azon kívül, hogy tedd le, most azonnal.Csak kérdezném azoktól, akik terhesen bagóznak:Tényleg nincs bennetek egy deka anyai ösztön sem?A bennetek fejlődő parányi élet tényleg nem ér pár napnyi szenvedést?Ennyire önzőek vagytok?
Sajnálom, hogy őszinte voltam.Ezeknél a dohányos kérdéseknél értem el, hogy nem vagyok 100%-os válaszoló.De nem is érdekel.Senkit nem akarok sértegetni, de nem tudom szó nélkül hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!