Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatti fogászati...

Terhesseg alatti fogászati vizsgálathoz a háziorvostól lehet Kerni ingyenes koronavirus tesztet?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 13:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19,vagyok, akkor, tulajdonképpen mondhatjuk az is hogy az sztk sem ingyenes most hanem 15-20.000,nem tudom épp mennyiért osztogatnak pcr tesztet. Magyarul annyiba, kerül oltatlannak az sztk mint nekünk oltottaknak a magán 😂 Mondjuk eleve nem járok sztk fogorvoshoz, a régi dokim sztk és magán is dolgozik, hát mondta hogy az sztk-ban kritikán aluli műszerek vannak..
2021. okt. 28. 15:54
 22/26 anonim ***** válasza:
(jegyzem meg se sznob se milliomos nem vagyok, szerencsére olyan a genetikam hogy 39 évesen 2 tömött fogam van és ennyi, fogkő levetelre járok csak kb évente 2x de persze akinek problemasabb fogai vannak annak nem annyira jó magán orvoshoz járni mert nagyon sokba kerülne, teljesen érthető)
2021. okt. 28. 15:55
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Mar hogyne tudna egy dzakerto,hogy mi van az oltasban? Egyaltalan nem titok. A virusnak talan ismerjuk az osszes kovetkezmenyet? Nem. Haltak meg kismamak BIZONYITOTTAN a virusban? Igen. Haltak meg kismamak (meg ugy unblokk) az oltastol BIZONYITOTTAN? Nagyon elenyeszve,mint barmilyen mas NEM KISERLETI fazisban levo oltastol. De ha mar itt tartunk fogamzasgatlo hasznalatatol sokkal-sokkal tobben halnak meg.
2021. okt. 28. 22:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem orvosa válogatja, hogy kell-e teszt/oltás vagy nem. Én 2 hete voltam a körzetinél gyökérkezelésen, meg sem kérdezte hogy be vagyok-e oltva.

Másoktól is azt hallottam hogy van ahol kérnek tesztet, van ahol nem.

2021. okt. 29. 09:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Most hogy felfutóban a negyedik hullám kérni fognak mindenhol.
2021. okt. 29. 09:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Mindenkitől kérni kellene a pcr tesztet. A munkahelyemen egy oltott szabadította el a vírust. Senki nem lett beteg, csak karanténban voltak.
2021. nov. 1. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!