Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatti fogászati...

Terhesseg alatti fogászati vizsgálathoz a háziorvostól lehet Kerni ingyenes koronavirus tesztet?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 13:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen de ez betudható sajnos a szerencsének ugyanis kísérleti fázisban van. És a későbbiekben is okozhat bármit mert nem tudjuk mi van benne. Lehet jelenleg senkinek semmi baja.
2021. okt. 28. 14:10
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem tudod mi van benne, mert nem értesz hozzá. 🤦🏻‍♀️

Kísérleti fázis? Ugyan kérlek, hagyjátok ezt a bullshitet. Nagyon ciki.

2021. okt. 28. 14:13
 13/26 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta így. Neked mi bajod? Ha zavar valami nem kell elolvasni.
2021. okt. 28. 14:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Maganorvos azt szevasz. A teszt is 20.000 akkor már a tömés is🤷‍♀️
2021. okt. 28. 14:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Ezért volt az a kérdésem hogy a háziorvosnál vagy az ő közreműködésével van e ingyenes teszt ilyen esetekben.
2021. okt. 28. 14:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Miért nem a háziorvost kérdezed? Lehet hogy az enyémnél van, de a tiednél nincs.
2021. okt. 28. 14:50
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Nincs ingyenes teszt, csak abban az esetben ha valami olyan állapot áll fent, ami miatt nem kaphatsz oltást.

Terheseknek kifejezetten ajánlják a 2 oltást, az már más kérdés, hogy a te orvosod a saját véleményét hangoztatja agyba főbe szemben az amerikai/európai és magyar szakmai ajánlással.

Emiatt neked nem jár ingyenes teszt, mert a te saját döntésed hogy nem oltatod magad.

2021. okt. 28. 15:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben nincs ingyenes teszt. Megjegyzem nálunk a magánrendelőben is kérnek tesztet, ha nincs oltási igazolványa valakinek, így nem feltétlenül jut előrébb ezzel. :)
2021. okt. 28. 15:37
 19/26 anonim ***** válasza:
18as oh ezt nem tudtam, én írtam a magán orvost😂 akkor tényleg mindegy, szerencsére én oltva vagyok, mondjuk nekem a 8 hetes kötelező csekolaskor sem említették hogy kellene teszr vagy vedettsegi csak hogy van egy kezdődő lyuk és majd tomessem be még mielőtt nagy pocakom lesz 😂
2021. okt. 28. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok. A bekukkantás nem probléma. Viszont tömésnél ugye vizet spriccelnek, levegőt fújnak, ami vírus terjedés szempontjából nem éppen kedvező a dokira és a rendelői légkörre nézve. :D

Megjegyzem nem mintha oltottan nem fröcsöghetne korona a számból, de ne keressük a logikát... :) Nálunk ez a szabály. Máshol lehet más. :)

De ingyen teszt tünetek nélkül csak úgy, hogy eltudjon menni fogorvoshoz, biztosan nincs. Max ha barterezik az ember a háziorvosával, vagy eljátssza telefonon a halálos ágyán fekvő beteget.

2021. okt. 28. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!