Lent van a méhlepény,esetleg akinek igy volt,hogy alakult a kesőbbiekben?
Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok.Ma az orvosom azt mondta,hogy lent van a méhlepény.Nem szabad nehezet emelnem,es sokat kell pihennem.Ha ezeket betartom,minden rendben lesz.Azt mondta,hogy a 20-21.hétre még feljebb csuszhat.
Ezzel egy kicsit megnyugtatott,de meg igy is felek egy kicsit.Volt valaki ilyen helyzetben?Hogy alakult a dolog?Koszonom elore is a valaszokat.
2021. okt. 27. 11:35
1/10 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, mennyire van lent, milyen mértékben fedi a méhszájat. Ho eséllyel valóban feljebb fog menni. Nekem a 12. héten vették észre, hogy a hátsó fali lepény eléri és félig fedi is a méhszájat, sajnos kisebb vérzésem is volt emiatt, pedig nagyon nagyon kíméltem magam. A 18. héten viszont már 3 cm-re elhagyta a méhszájat. Nem kell félned, valószínű, hogy neked is feljebb megy. Nekem óvatos, rövid napi séta megengedett volt, házaséletet nem élhettünk, nem szabadott emelnem, mindenféle megerőltető mozgást kerülni kellett.
2/10 anonim válasza:
Nekem 1.5 centire volt a méhszájtól és semmitől nem voltam eltiltva. Nyilván terhesen nem emeltem nehezet és pihentem amennyit tudtam. Ügyeletben szültem császárral. Természetesnek indult de végül nem illeszkedett be a feje.
3/10 anonim válasza:
Nekem közel volt a méhszájhoz, de nem fedte. Én vérezgettem is 15 hetes koromtól. Pihenés, magnézium, semmi szex. 22 hetes koromra feljebb ment a méhlepény, onnantól vérzés sem volt. Ma már lassan 14 hónapos a kislányom :) Pihenj, ne terheld magad és nem lesz gond.
4/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, mennyivel volt már fentebb, mikor szültél? Mondtak esetleg arról valamit, mennyivel kell fentebb lennie a méhszàjtól, hogy ne császár legyen? Most nekem a 19. héten 3 cm-re hagyta el a méhszájat.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta konkretan,hogy mennyire van lent,csak annyit mondott,hogy lent van..Eddig meg nem volt hala Istennek verzesem,sem semmi panaszom.
2021. okt. 27. 12:15
6/10 anonim válasza:
Én 12 hetesen mentem kórházba emiatt vérzéssel. A lepény teljesen fedte a méhszájat. Szigorú fekvés, házasélet tilalom. A 20. Hétre 3,2 cm-re eltávolodott. A kórházi szobatársamnak nem húzódott fel, maradt ugyanúgy végig, emiatt császár lett.
7/10 anonim válasza:
4. vagyok. Nem tudom hány centire volt, csak annyit mondtak 22 hetesen, hogy jó helyen van, már semmi gond. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 3,5 cm a minimum, ami már jó. 22. héttől nálam fel sem merült emiatt a császár, szerencsére nem is lett az.
8/10 anonim válasza:
A18.heti uh-n fedte a méhszájat a lepény, 23.hétre eltávolodott.
9/10 anonim válasza:
Részben nekem is elérte a méhszájat, majd szintén feljebb került, vérezgetésem sem volt és problémamentes szülésem volt. Pedig az elején én is tartottam ettől.
10/10 anonim válasza:
méhszájat fedi akkor császár lesz,meg veszélyeztete leszel.szex mindentől tiltanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!