Terhesfotózáson a nők miért fotózkodnak bugyiban, melltartóban (és csipkehálóban)? És miért osztják meg?
Figyelt kérdés
Ez valamilyen szokás? Vagy trend? Vagy szexi? Nőies? Ráadásul még a közösségi médiában megosztják az ismerőseikkel ahogy félcsupaszon, beállított, sablonos képeken pózolnak... Mi ez, ha nem ciki? Tehát összességében arra lennék kíváncsi, hogy honnan a búsból jött ez az átlátszó ruhában fényképezkedés? 3-4 éve még nem volt ilyen. Gondolom akkor még szégyeltek volna félmeztelenül a világhálóra kerülni... De most miért csinálják ezt magukkal? Vagy ha csinálják is, akkor miért kell megosztani? Tegye el magának a családi albumba és ágyő'...
A kérdésem komoly, én tényleg szeretném tudni milyen logika alapján teszik ezt magukkal az emberek.
#Terhesfotózás
2021. okt. 26. 18:44
21/25 anonim válasza:
Azért annyira mégis csak, hogy ideírd ezt a fölényeskedő hülyeséget.
22/25 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as! Nem értem miért irkálsz még mindig a kérdésemhez, ha nem érdekellek és a téma sem.
2021. okt. 27. 20:42
23/25 anonim válasza:
Ide nem kell vàlasz ez az egész kérdés csak azért jött létre hogy a frusztrált, unalmas emberek itt szidják azokat akik megakarják örökíteni a terhességüket szépen, igényes portré formájában ami ha annyira tetszik nekik akkor megosztják büszkén egy digitális, viszonylag nyilvános ( ez ugye eltérő) fotóalbumban.
24/25 anonim válasza:
Teljes mértékig egyetértek Kérdező, szerintem is gusztustalan. Éppen ma láttam olyat a közösségi oldalon, hogy a nő teljesen pucèr, csak egy apró kis kendő takarja alul-felül, meg a pasi keze, akin szintèn nincs semmi🤢 Nem tudom elképzelni, hogy ezt mièrt kell az emberek arcàba tolni, csak mert valaki terhes. Nekem eszembe sem jutott volna ilyen. Az átlátszó csipkès is borzasztó, főleg, ha próbál “szexis” lenni közben🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!