Terhesfotózáson a nők miért fotózkodnak bugyiban,
melltartóban (és csipkehálóban)? És miért osztják
meg?
Figyelt kérdés
Ez valamilyen szokás? Vagy trend? Vagy szexi? Nőies? Ráadásul még a közösségi médiában megosztják az ismerőseikkel ahogy félcsupaszon, beállított, sablonos képeken pózolnak... Mi ez, ha nem ciki? Tehát összességében arra lennék kíváncsi, hogy honnan a búsból jött ez az átlátszó ruhában fényképezkedés? 3-4 éve még nem volt ilyen. Gondolom akkor még szégyeltek volna félmeztelenül a világhálóra kerülni... De most miért csinálják ezt magukkal? Vagy ha csinálják is, akkor miért kell megosztani? Tegye el magának a családi albumba és ágyő'...
A kérdésem komoly, én tényleg szeretném tudni milyen logika alapján teszik ezt magukkal az emberek.
Ez olyan trend, amit hírességek hoztak divatba külföldön. Én messzemenően ízléstelennek tartom.
2021. okt. 26. 18:51
2/25 anonim válasza:
Mert meg vannak győződve arról, hogy ők így milyen szexik. Gondolom, némelyik sztár (pl. Demi Moore) adhatta az ötletet, neki voltak ilyen kihívó terhes képei. A magyar celebek közül, ha jól emlékszem, Kulcsár Edina rakott fel ilyen képet, kapott is érte rendesen.
2021. okt. 26. 18:54
3/25 anonim válasza:
Mert kell a lájk, különben nem érzik magukat szeretve
2021. okt. 26. 18:56
4/25 anonim válasza:
Én is ízlésficamnak tartom. Lehet, hogy családi emléknek jó, ha valakinek erre van igénye, de normál helyzetben sem teszek fel csipke hálóingben vagy áttetsző lepelben fotót magamról az internetre. Várandósan, ami minden szempontból egy sokkal intimebb és érzékenyebb időszak, miért tenném? Nem értem...
2021. okt. 26. 19:18
5/25 anonim válasza:
Én 33 hetes vagyok.
SOHA nem mennék ilyen fotózásra. Természetesen családi eseményeken, kirándulásokon stb kifejezetten kértem, hogy készüljön rólam “pocakos” kép, pedig egyáltalán nem szeretem ha fotóznak. De ezt szerettem volna ha megörökítésre kerül.
De azok a szexi félmeztelen pózolós képek….na az nem.
2021. okt. 26. 19:19
6/25 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok, el nem tudom képzelni, hogy ilyen képek készüljenek rólam, sztem ez igazán senkit se érdekel úgy őszintén a szűk családon kívül... Rólam még normális kép sincs pocakosan amúgy és nem is fotozgatom magam kB 3 hetente és teszem fel Facebookra mint sok kismama... Sztem ez se tartozik senkire csak a sueretteimre, meg ha osszefutok valakivel és ennyi.. Bár én a közösségi médiaban nem is igazán vagyok jelen, így ez lehet szélsőségesebb velemeny..
2021. okt. 26. 21:09
7/25 anonim válasza:
Nem tudom, biztos szeretik/szeretnék magukat szexisnek érezni. 1-2 ilyen fotó még szerintem belefér az egészséges exhibicionizmusba. Láttam olyan átlátszó leples képeket, ahol nem látszik semmi intim. Azokkal nincs akkora gond, én azt hiszem. Elcsépeltek, de ennyi. Szerintem a ruhás profi fotók egyenesen gyönyörűek tudnak lenni kismamákkal. Én beérném olyannal, ha nem sajnálnám rá a pénzt.
2021. okt. 26. 21:21
8/25 anonim válasza:
Szép ízléses képeket lehet készíteni nem értem miért ennyire ellenszenvesek a magyarok.
Ha te nem akarsz ilyet nem baj, nem kötelező de ezen kattogni és szidni egymást nevetséges.
Miért kell ennyire frusztráltnak lenni?
2021. okt. 27. 06:22
9/25 anonim válasza:
Gondolom az itt válaszoló nők többsége, terhesség előtt sem csináltatott fehérneműs, meztelen fotózást. 20 éve is divat volt, anno a munkám miatt sok szép nő fordult meg nálunk. Néha felrémlett bennem is, hogy talán jó lenne. Viszont amit láttam, hogy annyira agyon vannak retusálva ezek a képek, nagyon nem a valóságot tükrözik. Úgyhogy sokszor mosolyogtam magamban, amikor mondták, hogy majd nagymamaként milyen jó lesz mutogatni, hogy jó nők voltak. Egy, szinte nem is ők vannak a képen, kettő, most komolyan ilyen képeket akarnak 70 évesen mutogatni magukról.
2021. okt. 27. 06:35
10/25 anonim válasza:
Még mindig izlésesebbek ezek a képek,mint amikor valaki költséghatékonyan, otthon, mobillal csinál ilyen képeket magáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!