Érezted már úgy, hogy sosincs itt a vége?
Figyelt kérdés
31. héten járok, de olyan lassúnak érzem az idő múlását. Mintha sosem jönne el az a plusz 9 hét. Pedig nincs semmi bajom, panaszom, csak már úgy szülnék...2010. szept. 2. 21:44
11/12 anonim válasza:
Utolsó!De aranyos vagy!Sorstársak vagyunk, én is 37 hetes vagyok, szersán töltöm be a 38-at.Mi is januárban tudtuk meg, elég jól indult az új év.Én is nagyon türelmetlen vagyok.Már mindenki azt a kérdezi a férjemtől, hogy van -e már újság.A családom találgat, jósolgat, hogy mikor jön a pici.Az első 12 hét azért volt lassú, mert drukkoltam, nehogy baj legyen.A második harmadban repült az idő.De ez a vége a legrosszabb, pedig viszonylag tűrhetően vagyok.De nagyon szeretném már a karjaimban tartani a kicsi lányt, puszilgatni, simogatni.Ez a legnehezebb.A szüléstől én is nagyon félek.Ez lesz az első, és nem tudom, mire számítsak.Könnyű szülést Nektek, és kitartást!
12/12 anonim válasza:
Én akkoriban voltam a legboldogabb, inkább azt akartam, hogy mindig így maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!