Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezted már úgy, hogy sosincs...

Érezted már úgy, hogy sosincs itt a vége?

Figyelt kérdés
31. héten járok, de olyan lassúnak érzem az idő múlását. Mintha sosem jönne el az a plusz 9 hét. Pedig nincs semmi bajom, panaszom, csak már úgy szülnék...
2010. szept. 2. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jaaaaj, én annyira élveztem a végét, az utolsó heteket... A védőnő már mondta is, hogy látja rajtam, hogy nagyon szeretem a várandósságot, és "el kellene már engednem" a Picúromat, hogy megszülethessen :-), mivel túlhordtam. Nagyon gyönyörű és emlékezetes volt a szülésem is, a kicsi fiam pedig maga a tökély :-) De így utólag visszagondolva, amit a terhességeim utolsó heteiben másképp csinálnék(és javaslom Neked is), az az, hogy ezerszer többet aludnék :-))) Nem kelnék fel 10 óra előtt, délután is pihiznék, este pedig jó korán ágyba bújnék. 9 hónapja azt érzem, hogy de jó lenne egyszer 6-ig egyhúzóban aludni :-) Minden jót boldog babavárást, és könnyű szülést! Üdv, 9 hónapos kisfiú anyukája
2010. szept. 2. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szülni akarsz,megszülheted az enyémet is februárban..:))Nekem a második szülésem lesz,és most mégjobban rettegek,minnél jobban félek,annál gyorsabban megy az idő!!!
2010. szept. 2. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én most a 32. hétben járok a második babával, és most még nem vagyok türelmetlen. Viszont az elsőt jócskán túlhordtam (10 nappal) ráadásul nyáron. Na, akkor naggggyon türelmetlen voltam:)!! De ne aggódj, gyorsabban elrepül az idő, mint gondolnád!
2010. szept. 2. 21:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Elsőnek: háháháháháááá, viccelsz? Egy másfél évessel pihenni?? Reggel 7-től indul a nap este 9-ig, napközben 60 perc csendespihenőt ad, az idő többi részében babakocsit cipelek, gyerek után rohangálok babtornán futkorászok, buszra fel-le cipelem, kismotoron tolom és közben görnyedek (most tanul nagymotorozni), stbsb....

Borzasztó messzinek érzem még a kiírt dátumot. Pedig már úgy ölembe ültetném a "nagylányom", amit a pocakom miatt már rég nem tudok. :(

2010. szept. 2. 21:58
 5/12 A kérdező kommentje:
babtornán=babatornán
2010. szept. 2. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elso terhessegnel telt nehezen az utolso harom het. Addig repult az ido, mert nem kapkodtam el a dolgot, sokaig dolgoztam,majd nyaraltunk, csak 33 hetesen kezdtunk kelengyet vasarolni, 35 hetesen mosni, vasalni, szobat rendezni. De az utolso 3 hetben semmi dolgom nem volt, ezert ment nehezen az ido.

A masodik baba nagyon hamar jott, 5 honappal az elso szules utan. Az a terhesseg elrepult egy az egyben. Rengeteg munkat, programot adott a nagyobbik gyerek, epp emiatt teltek nekem borzasztoan gyorsan a napok, mert sok dolgom volt.

Talan azert erzed az idot lassunak, mert tul nagy a rutin? Nem tudsz esetleg valahogy kizokkenni a hetkoznapokbol? Elutazni a gyerekkel egyutt egy-ket hetre valamelyik nagyszulohoz, testverhez?

2010. szept. 2. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek! Bár nekem még csak egy van és biztos nem akkora ,,buli" a második terhesség mint az első, de én nagyon szerttem terhes lenni! Bár a 20. héttől csak!

Az eleje volt számomra túl hosszú a sok rosszullét miatt!

Na szerintem az rosszabb mint a szülés!!!

2010. szept. 2. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 hetes vagyok de olyan gyorsan telik az idő, még most volt pozitív tesztem, és még most volt hogy a doki gratulált, de mégis lassan telik mert alig várom hogy Február legyen, hogy végre megfoghassam megpuszilhassam!!de hál istennek nekem semmilyen tünetem nem volt, abszolút nem érzem magam "terhesnek" csak, hogy már velem van a Kisfiam!!
2010. szept. 3. 08:26
 9/12 anonim ***** válasza:

19 hetes vagyok a másodikkal, de most valahogy gyorsabban megy az idő, mint az elsővel. Bár még messze van a vége.

A kislányommal az utolsó pár hétben már bármelyik nap megszültem volna szívem szerint, de hiába kértem szépen, nem akart idő előtt kibújni! Még rá is húzott 2 napot!

Szerintem most nincs időm annyit agyalni, gyorsabban megy, de gyanítom, hogy a 32. héttől megint tűkön fogok ülni. :)

A végén ólomlábakon jár az idő!

Kitartás!

2010. szept. 4. 17:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 37 hetes vagyok,de van hogy sírva tudnék fakadni,hogy már nem bírom,látni akarom a kisfiamat(tegnap jött ki rajtam egy olyan,hogy vittem az asztalhoz a levest és kilöttyent,jobbról-balról és ezen elsírtam magam,és az a fránya leves mindent kihozott belőlem,csak mondtam,mondtam a magamért,aztán feltakarítottam,homályos tekintettel pakolásztam míg lenyugodtam és aztán ment minden tovább)de máskor meg abba gondolok bele,hogy Te Úristen még most kezdtem,még most volt jan amikor megtudtam és már így eltelt,Te Jó ég,milyen hamar el fog repülni az a két év is itthon és újra indul a mókuskerék,szürke hétköznapok,hova teszem majd a gyereket,ki megy érte,mikor lehetünk vele együtt,csak mi apa és én.Nem akarom,hogy nagyszülők gyereke legyen és mi ne tudjunk vele lenni,mert munka van.Meg ilyenek.Na és a szülés parázok,fo...k tőlle,de már eljutottam addig a pontig,hogy a legrosszabbra készültem fel,ez talán segít.A lényeg az,hogy a karjaimban tarthassam az élet legeslegcsodálatosabb ajándékát(mert nekünk Ő kifejezetten ajándék lesz)a kisfiamat.

Nem lesz semmi gáz,tudni fogod mit csinálj,el fog telni ez a kis idő és olyan boldog leszel,hogy csak na.

Minden jót!:-)))

2010. szept. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!