Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy úgy érezted annyira szeretsz valakit, hogy nem tudnád elengedni? Mi lett a vége? Mit kell ilyenkor tenni?
Ha muszáj,és nincs más lehetőség,el kell engedni.Én elengedtem,(és jól tettem,mert új életet kezdhet,én pedig rendbe tettem a házasságom és bár nem hittem,hogy még egyszer megtörténhet velem,de született egy kislányom ). Míg élek szeretni fogom azt a férfit.Talán halványul majd az idővel (még csak két éve) de az is lehet hogy mindig így fokok rá vágyni.
Azért tedd fel magadnak a kérdést: Tényleg muszáj-e.
Volt, és vége lett.
Nagyon nehéz időszakom lett utána enyhe depresszió, sehova sem mentem, nem akartam szórakozni.
Eltelt másfél év is így, és végül elegem lett abból, hogy semmit sem csinálok. Bulizni mentem haverokkal, szórakozni kezdtem.
Másfél éve boldog kapcsolatban élek, túl vagyok rajta.
A történtek után örülök, hogy így történt, és most olyan az életem amilyen.
A legjobban azt az embert szerettem, akit el tudtam engedni, azért, hogy neki jobb legyen. Majd belehaltam. De tudtam, hogy neki úgy jobb.
Ha tényleg szeretsz valakit, akkor az ő boldogsága fontosabb, mint a sajátod. Legalább egy-egy pillanatra. Ilyenkor kell megtenni.
(Ha tényleg nem lehettek együtt, és jobb lesz tőle neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!