Gyomorégés ellen mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Igazából nem gyomor égés nem is tudom mi de a mellkasomba meg a torkomba 2 napja olyan érzésem van mintha fent lenne a savam este fekudni se tudtam.Valami javaslat?2021. okt. 19. 16:58
1/6 anonim válasza:
Rennie, gaviscon, ludea szedhető, az receptes. Nekem sajna egyik sem ért semmit, jó pár hete szenvedek puffadas sav bofoges
2/6 A kérdező kommentje:
De ez sav lenne ha a gyomrom nem eg?Vagy reflux?
2021. okt. 19. 17:04
4/6 anonim válasza:
Igen, a sav. Nekem sajna a, ludea sem
segít semmit pedig napi 2x szedem
5/6 anonim válasza:
reflux. nálam is hasonló és idővel egyre rosszabb lett :(
nálam gaviscon illetve a tobbszor kevesebb etkezes segit valamennyit.
illetve emeld meg a parnadat este ugy aludj, hogy ne vizszintesbe legyen a fejed, igy kevesbe tud vissza jonni torokba.
6/6 anonim válasza:
Salvus víz, de kúraszerűen ám, 1-2 decitől is picit mar jobb, de a kúra az igazi megváltás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!