A tejbegríz jó lenne gyomorégés, terhességi reflux, hányinger ellen?
Arra gondoltam csinálnék egy keveset magamnak. Terhesség elött is nagyon szerettem. De most sajnos a tünetek nálam is megérkeztek, és nagyon rosszul vagyok. Semmi nem megy le. Most krékert, ropit, ropogtatok, meg hideg gyümölcslét, néha hideg tej, semmi más sajnos. Próbálkoztam a levessel, de kihánytam. Most a tejbegrízre gondoltam, de félek, hogy kihányom, nem lesz jó.
Édes dolgokat nagyon minimálisan tudok csak enni.
Inkább sós, savanyú.
Szerintetek?
Hűű, sajnálom. És teszem hozzá, nekem a gyömbér se jött be.
Viszont menjen el a férjed gyógyszertárba és vegyen Rennie-t. Le kell kötni a savat ha ennyire kínoz. Valamivel jobb lesz majd utána. Én pl azóta tudok aludni mióta szedem.
Ha a rennie nem segít irasd fel az orvosoddal a ludea nevű gyógyszert gyomorsavra. Én a 34. Hétben vagyok
Ne szenvedj sokáig. Nekem szétmarta a sav a nyelőcsövem. Második baba.... ha tudom ezt az elsőnél is szedem mert egy csoda
Nekem még eddig semmi nem jött be amit megkívántam, mindig csúnyán lett vége. Pedig ritkán van az is, hogy nem undorodik alapvetően bármilyen ételtől. Nem vagy egyedül, ha ez vigasztal, bár tudom hogy nem :)
Rennie nekem nem vált be, maximum 5 percekre. Pár korty hideg tej ugyanennyit ér. Salvus víz volt ami után kicsit jobb volt. Szódabikarbónát ajánlották még, de arról olvastam azt is, hogy ártalmas. Inkább nem mertem. Folyamatos csipegetés enyhíti kis időkre, amúgy más módszerem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!