Mit egyek gyomorégés ellen?
Ég levesektől, főételektől, rizstől, már nem tudom mit egyek, ráadásul még émelygek is mellé. A gyümölcsök csúsznak le egyedül, de nem ehetek csak azt.
Minden tippet hálásan fogadok!
13hkm
Nekem már a második terhességem, amikor szenvedek a gyomorégéstől (igaz, mindkétszer a 25. héten kezdődött, aztán a végéig pokoli volt).
Az észosztók tanácsai - pl. hogy ne egyek szénhidrátot tejterméket, se gyümölcsöt - nem jöttek be, mert nekem mindentől ég. A Salvus víz jó, és nekem a mentás Rennie (a végén marék számra :-) bejött. Na meg nagyon pici adagokat kell enni, és este 6 után meg már semmit (mert éjszaka kínoz a legjobban). Kitartást!
rennie se jó terhesen, max 1-2x. én terhesség előtt ezt szedtem, kezdődő reflux gyanú miatt, de a védőnő leállított, hogy azért minden napi szedésre az is erős egy babának.
Salvus víz borzalmas ízű, de bevált! reggel este egy dél dl -t lehúztam gyorsan, aztán ittam rá sima vizet.
pár nap után meg lehet szokni az ízét, 3. hét után elmúlt a gyomorégés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!