29 hetes vagyok. Nagyon ég a gyomrom főleg éjszaka. Mit szedtetek vagy tettetek gyomorégés ellen?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 17:41
1/12 anonim válasza:
Renie :) vegig szedtem,lehet szedni!
2/12 A kérdező kommentje:
Most vettem ve egy Rennie-t. De fél óra után görcsölt a hasam. Lehet h mondjuk azért mert még csak az első tabletta. Remélem jó lesz.
2016. jan. 15. 17:46
3/12 anonim válasza:
Én mindkét terhesség alatt iszonyú savas voltam végig, nekem semmi de semmi nem használt csak egy kis szódabikarbóna pici vízzel, de ahogy megszültem azonnal abbamaradt.
4/12 anonim válasza:
Tej, keksz. Akkor még nem volt rennie...
5/12 anonim válasza:
Hideg tej. Nálam minden alkalommal bevált.
6/12 anonim válasza:
Semmi sem segített. Vettem a Rennie-t, nem használt. Tej nem használt. Főleg éjszaka volt a baj nekem is, 5 után nem ettem és nem volt olyan kegyetlen de azért nem oldotta meg teljesen. Szódabikarbóna sem használt, igaz arról a vélemények is megoszlanak szóval eleve csak nagyon keveset ittam. Nagyon sok ételről lemondtam emiatt. Szülés után elvágták.
7/12 anonim válasza:
Nálam sem használt semmi. Amikor már tényleg durva volt akkor hajnalban hánytam ki az epefolyadékot. Utána sokkal jobb lett. Sajnos van amikor semmi nem használ, pedig én próbáltam mindent.
8/12 mandiga válasza:
A Rennie semmit nem ér, egyenlő a mentolos cukorkával. Én Tisacid-ot szedtem, nekem bevált. Recept nélküli, és terhesek is szedhetik.
10/12 anonim válasza:
Én minden este bekészitettem az éjjeliszekrenyre egy savanyu uborkat. Csak ez segitett 😄 1-1 falat es maris jobb lett....probald ki hatha Neked is bevalik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!