38 hetes kismama vagyok, és még mindig rettenetesen kínoz a gyomorégés. Éjszaka alig alszom 4-5 Rennie tablettával, próbáltam a Salvus vizet is, az sem használt. Valami extra tuti jóötlet?
Tej, kefír?
4-5 Rennie? Ettől egyre több lesz a savad. Mert hogy elvileg leköti a savat, ez ok. De ha marokszámra fogyasztod, akkor az agy úgy kombinál, hogy valami itt megköti a savat állandóan, ok, akkor termelek még.
Magasított párna is segít valamicskét.
No meg meg kell szülni! :o)
Kitartás, már nincs sok hátra!
Én is 38hetes vagyok, és nekem is ez a problémám. Én sajnos még nem találtam rá más módszert, csak a 4-5 rennie-t.
Bár néha segít a báziskeverék is (gyógyszertárban kapható) bár az rövidebb ideig tart, mint a tabletta.
Ha már nagyon nem bírtam akkor bekaptam egy fél mokkáskanál szódabikarbónát.Soha semmilyen körülmények között nem vallottam volna be az orvosomnak nem helyeslik,mert gyomorfekélyt okozhat a túl nagy mennyiség.
De néha már úgy éreztem,hogy a sok savtól leszek fekélyes.Hát ez extra tipp,tudom,de azonnal hat.És egy fél mokkáskanál az nem sok.
Helló! Nekem anno a hideg tej és pár szem dió segített. A védőnőm ajánlotta. Egyébként, ha ennyire kellemetlen a gyomorégésed, szerintem beszélj a háziorvosoddal, hátha tud ajánlani valami más "gyógyszert"!
Boldog babavárást!:)
Régi a kérdés, de hátha vki idetéved még.
Nekem a narancs vált be. 2 narancs, és szabályosan érzem, ahogy működik a kémia. Amúgy a narancs/citrom lúgos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!