Vannak itt kismamák akik dec.19. -re vannan kiírva? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 09:33
11/12 anonim 

válasza:

dec:28.-as:nst.-én mondta a csajszi hogy simán kezdjük majd ha odakerülünk és ha probláma lesz akkor császár.amúgy bajai vagyok és kaposváron fogok szülni(2 órás út)
12/12 anonim 

válasza:

Szia! Én 17-re vagyok kiírva, de tartok tőle, hogy nálunk is később érkezik majd a kicsi. Nekem sincsenek jóslóim, nem vizesedem, és még vizelési ingerem sincs (2-szer, ha kimegyek éjjelente)...Hétfőn megyünk NST-re, csütörtökön pedig magzatvíz-vizsgálatra (ha addig nem gondolja meg magát a kisasszony). Én is nagyon félek a szüléstől, de ez az, amit nem kerülhetünk el. Valahogy át kell vészelnünk, hogy utána a karunkban tarthassuk a kicsinket. Ezt olyan könnyű így leírni, de azért igencsak ott van a zabszem...Ja, és hát persze az sem lenne jó, ha az ünnepeket a kórházban kellene tölteni. Már nagyon jó lenne túl lenni rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!