Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt kismamák akik...

Vannak itt kismamák akik dec.19. -re vannan kiírva? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia. a sógornőm szent estére van kiirva,de már nagyon rosszul viseli.Nagyon fáj a dereka,fáradéknyabb.Ráadásul neki van már egy 1éves lánya,aki ugye teljesen lerfárassza egésznap.csak ennyi tudtam irni:) sok szerencsét a szüléshez,és szép babás napokat nektek.
2008. dec. 12. 09:37
 2/12 anonim ***** válasza:

szia!!

Én január 3-ra vagyok kiírva, de legutóbb azt mondta a doki, hogy az sem kizárt, hogy karácsonyra már otthon leszünk!! Nem vagyok túl jól, iszonyú fáradt vagyok, magas a vérnyomásom, vizesedek... Rossz a közérzetem, szeretnék már tullenni rajta!! Már az aggodalom is nyúz! Miért kérded?? Valami baj van??

2008. dec. 12. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
igaz én csak 28-ra vagyok kiírva de van olyan érzésem hogy jövő hét végén már a csöpségem a kezemben lesz(talán azért gondolom így mert faros)amúgy egyre fáradékonyabb,idegesebb vagyok.éjjelente rémálmaim vannak igaz össz-vissz ha alszok két órát mert a rengeteg pisilés nem engedi hogy végig aludjak egy éjszakát is.a babóca jól van,elég sűrűn megmutatkozik:nyom-feszít-csuklik.folyás nincs viszont keményedés annál több(főleg ha sétálok)menszi szerű görcsök igen gyengék,ebből következtetek hogy igazán csak jóslófájásokról van szó de esténként nyugalmi állapotban viszont olyan érzésem van mintha egy nagy kő volna a pocimban.alig tudok megfordulni az egyik oldalamról a másikra.és te?hogy érzed magad?
2008. dec. 12. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:

sziasztok.

dec 21-re vagyok kiírva, remélem egy picikét előbb jön, hogy a karácsonyt itthon, nyugiba tölthessük.Az éjszaka már nekem se megy az alvás, a dinnyémet nehéz az egyik oldalról a másikra tenni :) és iszonyatosan "kattog" a medencém is. Az éjszakák miatt nappal elég nyomi vagyok, semmihez sincs kedvem, csak ülök. Persze a napi séta az meg van, mert mozogni kell, de nehezen indulok el. Te hogy érzed magad????

2008. dec. 12. 10:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj, csak kérdeztem!:-)Mi megvagyunk, bár ez az időjárás(esik, sötét van)nincs valami jó hatással rám, fáradt, álmos vagyok. Pár hete én is azt hittem, előbb fogok szülni, mint a kiírt időpont, de most inkább úgy gondolom túl is fogom hordani. Semmi előjele nincs, hogy a közeljövőben szülnék, nem keményedem, nincsenek jóslóim, nem vizesedem csak minimálisan, szóval...

Bár minden ismerősöm, barátnőm aki későbbre volt kiírva mint én már megszült, otthon vannak, nagyon irigylem őket. Ti féltek a szüléstől? Mert én nagyon nagyon!

2008. dec. 12. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
dec. 28-as válaszoló:mindenki fél a szüléstől.én csak addig amíg nem fektetnek fel a szülőágyra.így voltam az elsőnél is.mikor közölték hogy szülni megyünk akkor remegtem,rettegtem de mikor már az ágyon voltam úgy gondoltam hogy most már minden-mindegy valahol ki kell jönnie a gyermekemnek.a nyugodalmat talán a sok dokinak köszönhetem akik folyamatossan jöttek,vizsgáltak és figyeltek.hidd el abban a szituban már nem azon fogsz agyalni hogy fáj vagy nagyon félsz hanem hogy minnél előbb megláthasd a gyermeked és túl legyél egy kibírható fájdalmon.mivel most faros a babám csak azért félek egy kicsit mert azt mondták az nst-én hogy így is meglehet szülni a babát de ha történne valami akkor császárral fejezik be.szóval mindkét szülési mondban részesülhetek amitől egy kicsit tartok.csak eggyet szeretnék vagy természetes vagy császár de ne mind a kettőt!
2008. dec. 12. 10:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát megértelek.De érdekes mert nálunk a faros baba egyértelmű császár lenne, érdekes, hogy nálatok előbb próbálják természetes úton!
2008. dec. 12. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:
a január 3-ai válaszoló vagyok! A legjobb barátnőm azt mondta, neki már 6 hónapos a babája, hogy ez egy nagy túlélőtúra, túl kell rajta esni. És minél bátrabban csinálod annál könnyebb lesz mindenkinek, és annál büszkébb leszel magadra!! Egy ilyen csoda minden fájdalmat megér!! Én inkább a komprikációktól félek! pl.: ha azt mondják Rossz a szívhang!! akkor végem lesz!
2008. dec. 12. 10:53
 9/12 A kérdező kommentje:

Ne félj, nem lesz semmi baj! Bár NST-n én is párszor majdnem szívinfarktust kaptam amikor elhallgatott a gép,vagy lassabnak hallom a szívhangot, gondolom mert a babó arrébb ment picit, hát nem jó érzés!

De bizti minden rendben lesz velünk!!!!!!!!!

2008. dec. 12. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én 12.30.-ra vagyok kiírva. Eléggé félek már. A méhszájam 3111, a lepény II. fokú, a baba is nagy lesz, szerdán bolt 3170g. Bpen szülök majd. 1hét múlva lesz az újabb CTG. Nagyon hamar elfáradok, vizesedik a lábam, fáj mindenem, a hátam, derekam. sokat járok pisilni. :))
2008. dec. 12. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!