Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor megtudtátok,hogy állapot...

Mikor megtudtátok,hogy állapotosak vagytok nem paráztatok be?

Figyelt kérdés
Milyen érzések kavarogtak bennetek? Volt bennetek félelem,hogy mi lesz, érettek vagytok-e a feladatra, jól csináljátok majd? (Azokhoz szól leginkább a kérdés akik tervezték a babát,mégis akadtak kétségeik.)
2021. okt. 17. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a harmadiknál volt inkább, a második gyermekre olyan sokat vártunk hogy nem gondoltam hogy elsőre sikerülni fog és akkor ott kicsit megijedtem, hogy fogom-e bírni a három gyerekkel stb.

Most 12 hetes terhes vagyok, mostmar izgatottan várom, és próbálom minden percét élvezni a terhességnek (megprobalom később is 😅) mert minden bizonnyal az utolsó gyermekünk

2021. okt. 18. 09:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évet vártunk rá, mégis fordult velem egyet a világ az első pozitív tesztnél. Nem mertem elhinni, így a következő egy hétben mindem nap csináltam egyet (volt itthon bőven).

Még mindig az az első dolgom reggel, hogy megtapogatom a hasam, hogy tényleg ottvan-e, és nem csak álom ez az egész. A héten töltöm a 35. hetet 😅

2021. okt. 18. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Remegtem szó szerint.

Az elsőnél jobban féltem mert rendesen kavarogtak a gondolatok a fejemben, hogy képes vagyok-e erre.

Nem tervezett baba volt. De 5 éve voltunk együtt a férjemmel és megtakarításunk is volt csak a saját ház nem volt meg.

A másodiknál megint megijedtem pedig tervezett baba volt.

Megint újra kell kezdenem mindent, nagy a gyerek 9 éves már tök jó, hogy önállóbb.. Stb..

De pár nap után elmúltak ezek a gondolatok és teljes szívvel tudtam neki örülni.

2021. okt. 18. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
kérdező te sokkot kaptál mikro megtudtad,hogy várandos vagy? kettes válaszolo részvétem, a vetélséedm iatt.
2021. okt. 18. 11:09
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Az elsőnél nem, de most félek egy kicsit. Nem tudom miért.
2021. okt. 18. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!