Mikor megtudtátok,hogy állapotosak vagytok nem paráztatok be?
Nekem is a harmadiknál volt inkább, a második gyermekre olyan sokat vártunk hogy nem gondoltam hogy elsőre sikerülni fog és akkor ott kicsit megijedtem, hogy fogom-e bírni a három gyerekkel stb.
Most 12 hetes terhes vagyok, mostmar izgatottan várom, és próbálom minden percét élvezni a terhességnek (megprobalom később is 😅) mert minden bizonnyal az utolsó gyermekünk
Másfél évet vártunk rá, mégis fordult velem egyet a világ az első pozitív tesztnél. Nem mertem elhinni, így a következő egy hétben mindem nap csináltam egyet (volt itthon bőven).
Még mindig az az első dolgom reggel, hogy megtapogatom a hasam, hogy tényleg ottvan-e, és nem csak álom ez az egész. A héten töltöm a 35. hetet 😅
Remegtem szó szerint.
Az elsőnél jobban féltem mert rendesen kavarogtak a gondolatok a fejemben, hogy képes vagyok-e erre.
Nem tervezett baba volt. De 5 éve voltunk együtt a férjemmel és megtakarításunk is volt csak a saját ház nem volt meg.
A másodiknál megint megijedtem pedig tervezett baba volt.
Megint újra kell kezdenem mindent, nagy a gyerek 9 éves már tök jó, hogy önállóbb.. Stb..
De pár nap után elmúltak ezek a gondolatok és teljes szívvel tudtam neki örülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!