Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig undorodtatok a hústól?

Meddig undorodtatok a hústól?

Figyelt kérdés
És milyen szagot éreztetek amikor a köteletekbe volt? Ugyanazt mint addig csak nem kívántatok vagy megváltozott a szaga is?
2021. okt. 17. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15-16.hétig
2021. okt. 17. 11:32
 2/12 A kérdező kommentje:
De pontosan mit ereztel amikor hús közelébe mentél?
2021. okt. 17. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem először romlottnak érződött akármilyen módon próbáltam elkésziteni, a marha volt a legdurvábban “büdös”, azt a mai napig, pedig már 18 hetes vagyok, nem bírom megenni. A többivel kb 2-3 hete barátkoztam meg, de még mindig nem minden formában.
2021. okt. 17. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére semeddig.
2021. okt. 17. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben. Ja és a tojás szagát sem bírtam. De egyébként sose voltam az a hű de nagy húsos.
2021. okt. 17. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a második trimeszterben kezdtem undorodni a hústól és szülés után 3 évvel bírtam újra húst enni.
2021. okt. 17. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem volt terhesség alatt sem kibírhatatlan, de évekkel később is érzékenyebb vagyok a nyers hús szagára.
2021. okt. 17. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyedül a csirkecomb okozott és okoz gondot, más húsokkal nincs problémám. A csirkecombot mondjuk sosem szerettem, csak megettem, ha nem volt jobb. Mióta terhes vagyok, nem bírom elviselni.
2021. okt. 17. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én terhesen ettem húst, miután megszultem azután lett undorom, ennek már 2 éve.
2021. okt. 17. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem okoz undort, de semmilyen szinten nem kívánom a húst. Egyszerűen megérzem az illatát, amitől korábban megkordult a gyomrom, most inkább ökölbeszorul. Ki kell mennem a terjengő sülthús illatból.

Remélem nem fog sokáig tartani, de az nálam is hozzátartozik, hogy régen sem voltam nagy húsos.

A hús készítményekkel, felvágottal, sonkával, májkrémmel nincs bajom.

2021. okt. 17. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!