Amelyik ételektől undorodtatok a rosszul lévős időszakban azt később újra meg tudtátok enni?
Persze hogy el fog.
Én nagyon szeretem a kolbászt (rossz, aki...) főleg a jó házit. Na, terhesség alatt még a látványától is rosszul voltam.
Szerintem elmúlik, vagy ha teljesen nem is, de enyhülni fog-szerintem. Mivel én sok fajta ételtől undorodtam és hánytam, így bajban lennék, mert kenyéren és vízen kellett volna/kellene élnem. A rosszul lévős időszak után sok mindent meg tudtam enni, de van 1-2 étel amitől a mai napig undorodom. Pedig már több mint 1 éve szültem.
Amint megmozdulnak a picik, elmúlik a rosszullét - legalábbis nálam elmúlt. Pontosan a 16. héten.
Kitartást Neked!!! :-)
Én rosszul voltam a tojástól...oké, készen megettem(nokedli, bundás kenyér,stb),de az első 3-4 hónapban képtelen voltam tojásos ételeket készíteni...Kisfiamnak is apa,vagy nagyszülők csináltak omlettet, vagy hasonlókat,egyszerűen nem bírtam.
Aztán elmúlt, most 28 hetes vagyok és tegnap épp borsólevest főztem grízgaluskával:)
Szépen lassan kezdenek visszatérni az életembe azok az ételek amikre idáig rá se tudtam nézni :)
11hkm
A tojás nekem is nagy mumus, pedig a KEDVENCEM volt előtte. Minden reggel főtt tojást ettem!
én a májra nem bírok nézni semmilyen formában,pedig előtte imádtam rántva,resztelve. a főtt kukoricáért oda voltam, és most pont szezonban nem bírtam enni. a hűtőben ott kuksol a tejfölös csirkemell, ha a páromnak készítem munkába,már csak a dobozba rakástól is kifordul a gyomrom. és így van ez az összes többi húsos étellel is. nem értem magam,pedig szerintem nem kaja,amiben nincs husi :D
most vajas zsemlén, gyümölcsökön és házi sütiken élek... elég hervasztó :S én is nagyon remélem,hogy vissza fog változni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!