6-7 hetesen nem baj hogy kezdenek csillapodni a tünetek?
Figyelt kérdés
Mióta pozitívat teszteltem nagyon sokszor kellett pisilnem éjszaka is többször felkeltem, fájtak nagyon a melleim. De ezek kezdenek elmúlni, mintha minden visszaállna a normalisba.csak a puffadás maradt meg, úgy nézek ki mintha már 4 hónapos lennék és kicsit keményebb a hasam alja. Egyébként nem volt görcsölésem és nem is barnáztam. Ha jövőhéten csinálnék tesztet és ha valami baj lenne már negatív volna vagy csak kizárólag orvos tudja megmondani hogy mi van?2021. okt. 16. 06:59
1/3 anonim válasza:
Ez eg nagyon fiatal terhesség, elég merész kijelentés, hogy eltűnőben vannak a tüneteid, nem tudhatod. Nekem ponr hogy a 6-7.heten kezdődött az igazi “buli”, émelygés, szagérzékenység, fáradtság, 0 étvágy. ne aggódj és ne tesztelgess, mert az is plusz stresszforrás, ha valami baj lenne, azt szerintem nem csak tünet enyhülés jelezné!
2/3 anonim válasza:
Hát én a 9. hét kezdetéig mosolyogtam magamban, hogy na, ha ez a terhesség, akkor én szerencsés vagyok, mert egy kis mellfeszülésen meg megjön érzésen kívül semmi. Aztán a 9. hét első napjait végighánytam úgy, hogy 2 napig alig tudtam valamit enni, és most reggelente köhögéstől, orrfújástól vagy csak úgy elkezdek öklendezni. Sőt, már nap közben is bármikor. Úgyhogy nyugi, még bőven megélheted ennek az időszaknak a "szépségeit". Nem hinném, hogy bármi negatív dolog állna a háttérben, örülj neki, hogy még jól vagy.
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon korán jöttek a tünetek. 5 hetes voltam mikor elmentünk Horvátországba nyaralni. Egész héten kínzott a rosszullét, mikor hazajöttünk mintha elvágták volna. Meg is ijedtem. Kb. 1-2 hétig semmi nem volt, majd kezdődött előről.
Szerintem nem múlt el, csak nem mindig van jelen.
Ha téged megnyugtat menj el orvoshoz és nézzenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!