Szeintetek normális az, hogy 13 hetes vagyok, de úgy érzem, nemhogy múlna, csillapodna a rosszullét, hanem inkább egyre csak erősödik?
Két terhességem már volt, azoknál szinte napra pontosan ugyanakkor, a 6. héten kezdődött ez az áldatlan állapot, és a 12. héten egyik pilanatról a másikra elmúlt.
Most már 13 hetes vagyok, de egyre inkább erősödik az émelygés, hányinger, már szinte egész nap tart, eddig csak délután-este voltam rosszul, már az ételt sem kívánom, alig bírok kikelni az ágyból. A leleteim jók, az ultrahang szerint a baba is jól van.
Járt már valaki így? Mikor fog már végre elmúlni? Nagyon örülök ennek a babának, de úgy érzem, mintha átok ülne rajtam.
nekem is 6 hetesen kezdődött, s 12 hetes elmúltam, mikor még rosszabb lett a helyzet. csak fokozódott a hányás! minden kijött belőlem egész nap.
én is kíváncsi vagyok, vajon meddig tart még, mert az adott reményt, hogy 12 hetesen elmúlik :)
12+3hkm
Szió én is ugyan így vagyok 6 hétől kezdödött a rosszulét, hányás , szagérzékenység.
12 hétnél a szagérzékenység jobb lett most már nem hányok ki mindent ha megérzem a illatát.
Most 13+4 hetes vagyok egyik nap jó egyik nap rosszabb , de hála istenek már nem hányok csak napi egyszer, rosszulét , émelygés néha rámtör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!