Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan, mennyi és milyen...

Honnan, mennyi és milyen kismama ruhákat vettetek?

Figyelt kérdés
Még az lenne a kérdésem, hogy hanyadik hónapban. Nyáron tágabb pólókat hordtatok+ melegítős rövidnadragot? Májusban szülnék
2021. okt. 14. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól h jársz-e dolgozni pl vagy leginkább otthon vagy.

Én videken élek az oviig megyek el a gyerekekkel meg sétálni, játszóra

Van kettő kismama nadrágom a korábbi terhességekből és a legutóbbi decemberi szülésemnél anyósom adta kölcsön a téli kabátját nem volt olyan gázos rajtam de igazán nem is izgat ki mit gondol. Bő pulcsit is adott, mivel nem igazán járunk minden nap el nem is volt szükség venni.

Kismama pólóm kb 2-3 van.

Itthon jók a sima pólók, meg a melegítőnadrág amit egyébként is hordtam.

Mondjuk még nincs is hasam de ezeken kívül nem fogok újat venni

Anyósom ismét felajánlotta a kabátját

Áprilisra várjuk a harmadik babánkat

2021. okt. 14. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Jah szerintem májusban még nem szokott olyan rövidnadrág os idő lenni úgyhogy én nem vennék kismama rövidnadrágot
2021. okt. 14. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban lettem terhes, márciusban szültem. 3db farmert vettem, 1leggingst, 2hosszú ujjú pólót, 2 atlétát. A bővebb pólóim jók voltak rám a végén is, illetve 2 hónapot voltam otthon a végén, ha menni kellett elég volt ezeket váltogatni. A H&Mből vettem mindent.
2021. okt. 14. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
#10 Sima H&M és Bonprix pamut leggingsek, általában a basic feketéket veszem, amik kettesével vannak csomagolva. Példàul a sport leggingseket már nem hordom, mert azok nyomják a hasamat, mondjuk nem is sportolok most. Nincs nagy pocakom még most sem, azt hozzátenném.
2021. okt. 14. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
#10 a lelosi leggings pont ilyen, konkrétan abban jöttem be szülni. Hazamenni már nem tudok benne, mert szorítja a még nem helyrerázódott szerveimet, de ez azt jelenti, hogy nem tágult vagy nyúlt ki attól, hogy a 40 hetes terhes pocimon hordtam. Kettőt vettem belőle, a sima fekete szuper, a mintásnak kb egy hét után kikopott a színe a fenekén, reklamáltam, kedvezményt ajánlottak (nem éltem vele, azzal együtt is drága ahhoz, h legywn egy kopott nacim)
2021. okt. 15. 01:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Én tavaly szeptemberben szültem.

Rendeltem 2 farmer kismamanadrágot a Bonprix-től.

Májusig hordtam utána cicanadrág és tunika.

Mivel híztam úgyse jött volna fel már a nadrág.

Az első gyerekem áprilisban született és télen vastag cicanadrág és hosszú meleg pulcsikat hordtam. Egy kismamanadrágom volt. Álatalában az orvoshoz vettem fel de a leggings sokkal kényelmesebb.

A kabáttal voltam bajban télen. Három számmal nagyobb kellett. 🙂

2021. okt. 15. 08:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Májusban szültem az első gyereket, semmilyen kismama ruhát nem vettem, kaptam kölcsön ugyan 1 nadrágot és 2 felsőt (H&M) de nem hordtam. A hasam nem volt nagy ugyan sőt, de a végén már tök jó idő volt, amikor nagyobb lett akkor szoknyát, leggingset, ruhát hordtam, abból pedig jó volt a sima is, nyúlósabb, bővebb fazonból, télre a sima kabát is jó volt még.
2021. okt. 15. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!