Honnan, mennyi és milyen kismama ruhákat vettetek?
Én november végén fogok szülni, így én teljesen más dolgokat vettem mint egy tavaszi kismama :). Kismama leggingset sportoláshoz meg otthonra, egy kismama jeggingset, egy kötött kismama ruhát, egy átlapolós kardigánt és egy télikabátot vettem. A leggingset leszámítva a többit a 8. hónapban vettem meg. Ja, meg melltartókat, azt kb 3 hónap után. A nyári ruháknál idén eleve a kismama szabásúak voltak divatban szerencsére, így a nyarat megoldottam azokkal, meg a saját felsőimmel. Ja, vettem egy kismama rövidnadrágot, bocsi. Ha én májusban szülnék, akkor vennék 1-2 jobb minőségű leggings-et, meg egy pár kismama/szoptatós felsőt, pólót. A kabát lehet még necces attól függően, hogy mennyire lesz hideg tavasszal. Én márciusig kényelmesen el szoktam hordani a télikabátomat :/ A sima télikabátom rám 7 hónaposig volt jó, de alapból nagy is volt picit. A farmer kérdést gumikkal oldottam meg, sajnáltam a pénzt kismama farmerre. A gomb és zippzár rész diszkrét elfedését egy fekete csőtoppal oldottam meg, amit jelenleg mell alattig húzok fel :D Télire még lehet hogy beruháznék a helyedben pár kismama pulcsira (én most rendeltem mindösszesen 1 darabot), de csak ha kifejezetten kedvet érzel hozzá, mert rám például még most is tökéletesen jók a bővebb szabású pulóvereim, és a rugalmasabb anyagú őszi/téli egyberuháim is.
Kabátot, kötött egyberuhát, pulcsit a bonprix-ről, a rövidnacit aboutyou-ról, melltartót hellomami-ról, leggingset calzedóniától, illetve a sportosat amazonról rendeltem.
Én is sok kaptam pár dolgot. Kismama nadrágot már korán hordtam, mert az volt kényelmes. A felsőim és ruháim nagyrésze jó volt nyáron is. Télre várom a babát, itthon vagyok, már nem is tervezek beruházni többre, bár kiváncsi leszek a téli kabát rám jön-e. :D
Egyébként a Lidl-s, H&M-es, Bonprix ruháim a legkényelmesebbek-meg nem horroráron- beszerezhetők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!