Ki mikor vagy hány évesen szeretne gyermeket?Szerintetek melyik az ideális kor,amikor el lehet kezdeni?
Most úgy vagyok vele hogy soha nem kell gyerek, de kitudja, lehet meggondolom magam 10-15 év múlva
23N
Hát én egy 25-30 között szeretnék szülni. Persze ki tudja, hogy mikorra fog esni. Lehet, hogy közben becsúszik és előbb lesz, de az is lehet, hogy nem lesznek olyanok a körülmények, hogy bevállaljam, vagy nem jön össze. Ezekben az esetekben pedig később lesz.
Most tanulnok még és még 3 évig előreláthatólag tanulni is fogok. Addig biztosan nem szeretnék. Illetve szeretnék már külön élni a párommal és dolgozni 1-2 éve mikor vállalunk. Ezeknek a megvalósulását olyan 25-30 közé célzom.
Amúgy a kapcsolatom is eléggé friss, hiába vagyok szerelmes, nem biztos, hogy ő lesz a gyerekeim apja.
Szóval ja, tervezgetni lehet, de az nem mindig valósul meg:D
Kérdésre válaszolva:25-30 között tartom ideálisnak és én is ekkor szeretnék. :)
Én nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni, 30 éves kor előtt mindenképp szeretnék egy gyereket. Úgy érzem, hogy a 25-27 év ideális lenne számomra. Jelenleg mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy ez nem így lesz, de hát ki tudja még addig. Remélem úgy alakul majd, ahogy szeretném:)
22/L
3-as vagyok. Ha másképp alakulnak a dolgaim én pl 40-ig simán bevállalnám.
20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!