Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt dolgozhatok...

Terhesseg alatt dolgozhatok ejszaka es 12 oras muszakba?

Figyelt kérdés
Irodai melom van maximum 2 orat dolgozok a tobbi szabadfoglalkozas. Erdekelnenek az erre vonatkozo jogszabalyok
2021. okt. 6. 07:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó háromhavi bankszámla kivonat még nem táppénzes. Meg most kérj munkáltatóit, ha kéri a bank. Ezeket elintézed, utána elmész táppénzre.
2021. okt. 6. 13:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Januarba lenne esedekes a babavaro igenylese. Sok helyen olvastam hogy fogamzasgatlo mellett nem egybol sikerul a baba . Es mivel elso lenne ezert parommal ugy merlegeltunk hogy talan jobb lenne elsonek a babatemat elkezdeni. Utana olvasgattam a gepekben levo papiroknak es 12 orat dolgozhatok csak ejszaka nem. Ennel fogva kivitelezheto akar a 12 oras bejaras mivel most is igy dolgozok :) bar rendkivul laza a munkakorom szerintem akkor sem lenne problema ha most osszejonne es csak akkor mondanam el ha mar nem problema a tappenz
2021. okt. 6. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Kicsit szarul csináltátok. Mi akkor kezdtük el a babagyártást, mikor tudtam hogy felfogom tudni venni a babavárót, 2 hónap múlva. Így is lett és már a törlesztés is fel van függesztve mert bőven betöltöttem már a 12. hetet.
2021. okt. 6. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
De elég értelmetlenül írtál, most akkor még nem vagy terhes?
2021. okt. 6. 15:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. Elnezest hogy ertelmetlenul irtam. Most szeretnenk neki fogni es januarba tervezzuk felvenni.
2021. okt. 6. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Ha terhes leszel, akkor még tudsz vinni számlakivonatot és munkáltatóit. Gondolom, nem fogsz egy pozitív teszttel még táppénzre menni. De ha igen, a táppénzt megelőző három hónapban akkor is rendes fizud lesz. Beadjátok a babaváró igényt. Aztán ha betöltöd a 12 hetet, akkor jelzed a bank felé, hogy kamatmentes legyen.
2021. okt. 6. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
gyári terhesn ők nem dogoznak terhesen.12 orás tulorázást törvénybe kismamát védi nem dolgozhat ártalmas
2021. okt. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!