Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó esetben hány hetes terhessé...

Jó esetben hány hetes terhességig dolgozhatok, óvodában konyhán?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

34-36 hetig

Nem vagy beteg csak terhes

2018. ápr. 2. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Mar az elejen tappenzre mennek. Nagyon birom az ilyen ,,nem vagy beteg csak terhes,, hozzaszolokat. Gyerekek kozt meg rengeteg betegseget el lehet kapni, ami nem veszelytelen ratok nezve.
2018. ápr. 2. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amig jol erzed magad.
2018. ápr. 2. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Azért a konyhásnéni nincs egész nap kapcsolatban a gyerekekkel. Én játszóházban dolgoztam terhesen, nem lett soha semmi bajom.
2018. ápr. 2. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Óvodában dolgoztam 34. hétig. Akkor hagytam abba, amikor már nagyon vizesedtem.
2018. ápr. 2. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Szia.Szerintem amíg bírod 😊 Én kocsmában pultosként dolgoztam 35.hétig 😊
2018. ápr. 2. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia én 34 hetes vagyok és most hagyom abba.Van 6 hét fizetett szabim amit egybe kiveszek.Amúgy bírnám még simán akár hetekig is. Én külföldön magán oviban vagyok egyedül főzökb 50 gyerekre.Sok a kapcsolatom velük. Van hogy együtt sütünk vagy készítünk tízórait.

És te kérdező?

2018. ápr. 2. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Noverkent betegekkel dolgoztam 12 oraban a 32. hetig.
2018. ápr. 2. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Kislányom egyik dadusa 30x hétig dolgozott, ő folyamatosan gyerekekkel volt, nem ijedt meg, 2-dik terhessége volt. Jött helyette egy pályakezdő dadus, 1 év múlva terhes lett, talán 12 hetes volt, ment is táppénzre. Jó nehezen találtak helyette dadust, volt is felfordulás a csoportban. Én hipermarketben dolgozok, 34 hetes korig dolgoztam. Na, ott is érintkezel jópár beteg emberrel, mert influenzásan is muszáj boltba menni.
2018. ápr. 3. 06:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Viszont, ha kell neked kötelező tüdőszűrő, akkor azt nem csinltathatod meg, ha terhesség alatt lejár. Viszont tüdőszűrő nélkül nem dolgozhatsz. Én is így jártam a hipermarketben, de engem át tudtak tenni másik munkakörbe. Oviban ez nehezebb.
2018. ápr. 3. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!