Jó esetben hány hetes terhességig dolgozhatok, óvodában konyhán?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 17:26
1/10 anonim válasza:
34-36 hetig
Nem vagy beteg csak terhes
2/10 anonim válasza:
Mar az elejen tappenzre mennek. Nagyon birom az ilyen ,,nem vagy beteg csak terhes,, hozzaszolokat. Gyerekek kozt meg rengeteg betegseget el lehet kapni, ami nem veszelytelen ratok nezve.
4/10 anonim válasza:
Azért a konyhásnéni nincs egész nap kapcsolatban a gyerekekkel. Én játszóházban dolgoztam terhesen, nem lett soha semmi bajom.
5/10 anonim válasza:
Óvodában dolgoztam 34. hétig. Akkor hagytam abba, amikor már nagyon vizesedtem.
6/10 anonim válasza:
Szia.Szerintem amíg bírod 😊 Én kocsmában pultosként dolgoztam 35.hétig 😊
7/10 anonim válasza:
Szia én 34 hetes vagyok és most hagyom abba.Van 6 hét fizetett szabim amit egybe kiveszek.Amúgy bírnám még simán akár hetekig is. Én külföldön magán oviban vagyok egyedül főzökb 50 gyerekre.Sok a kapcsolatom velük. Van hogy együtt sütünk vagy készítünk tízórait.
És te kérdező?
8/10 anonim válasza:
Noverkent betegekkel dolgoztam 12 oraban a 32. hetig.
9/10 anonim válasza:
Kislányom egyik dadusa 30x hétig dolgozott, ő folyamatosan gyerekekkel volt, nem ijedt meg, 2-dik terhessége volt. Jött helyette egy pályakezdő dadus, 1 év múlva terhes lett, talán 12 hetes volt, ment is táppénzre. Jó nehezen találtak helyette dadust, volt is felfordulás a csoportban. Én hipermarketben dolgozok, 34 hetes korig dolgoztam. Na, ott is érintkezel jópár beteg emberrel, mert influenzásan is muszáj boltba menni.
10/10 anonim válasza:
Viszont, ha kell neked kötelező tüdőszűrő, akkor azt nem csinltathatod meg, ha terhesség alatt lejár. Viszont tüdőszűrő nélkül nem dolgozhatsz. Én is így jártam a hipermarketben, de engem át tudtak tenni másik munkakörbe. Oviban ez nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!